Indicatorii faimei în astrograma natală. Dacă îi ai, poți face istorie!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Subiectul este unul destul de controversat. Fiecare astrolog are câte o părere diferită când vine vorba de faimă în astrograma natală. Să vedem care sunt cei mai importanți indicatori!

Iată ce ne spune Sarah France, astrolog și medium, despre cei mai importanți indicatori ai faimei!

„Sunt pe cale să-ți spun care este cel mai important indicator al faimei în astrologie, și s-ar putea să nu fie ceea ce crezi. Practic, fiecare videoclip pe care îl văd pe această aplicație, care vorbește despre cum să prezici faima în astrologie, menționează unul dintre următoarele lucruri. Și este în casa a zecea, pentru că aceasta este casa recunoașterii publice, și este în Leu, pentru că este semnul care are literalmente legătură cu îndreptarea atenției către cineva sau ceva, sau planetele la gradele Leului, adică planetele care se află la 5 grade, 17 grade sau 29 de grade. Și, deși aceste lucruri joacă un rol cheie, ele nu sunt cel mai important indicator al faimei autentice. Așadar, permite-mi să-ți spun care este acesta.

Cel mai mare indicator al faimei într-o hartă natală sunt planetele exterioare precum Saturn, Uranus, Neptun sau Pluto pe unghiuri. Lasă-mă să îți explic. În primul rând, să vorbim despre ce sunt unghiurile. Toată lumea știe primul unghi al hărții natale, care este ascendentul sau semnul care răsare. Primul unghi este determinat de locul și momentul nașterii tale.

Al doilea unghi este în partea de jos a hărții. Este cunoscut sub numele de Fundul Cerului (MC). Al treilea unghi este opus ascendentului, și este descendentul. Iar al patrulea unghi, despre care mulți oameni știu, mai ales când vine vorba de faimă, este Mijlocul Cerului (MC) care este unghiul din partea de sus a hărții. Unghiurile sunt importante pentru faimă pentru că acestea sunt cele mai personale locuri din harta ta natală, și, de asemenea, sunt cele mai vizibile.

Planetele care ating unghiurile ajung în prim-planul experienței de viață a cuiva și în ochii publicului. Cu toate acestea, planetele personale precum Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte pe unghiuri denotă adesea pe cineva care este foarte cunoscut, dar în cadrul propriei vieți și comunități, în timp ce planetele exterioare precum Saturn, Uranus, Neptun și Pluto sunt cu totul altă poveste. Motivul este că, pentru că aceste planete se mișcă atât de încet, nu sunt cunoscute drept planete personale. Mai degrabă, ele sunt cunoscute drept planete generaționale. Deoarece se mișcă mult mai încet, ajungem să vorbim despre evenimente, atitudini și medii în contextul unei întregi generații.

Dar oamenii care se nasc cu aceste planete exterioare pe unghiuri ajung să fie oameni care au venit în această viață pentru a-și lăsa amprenta asupra istoriei. Ei ajung să fie lideri pentru întreaga generație. Aceștia sunt oamenii cu nume recunoscute în fiecare casă. Așadar, în timp ce planetele în Leu sau la gradele Leului sau multe planete în casa a zecea îți pot oferi acel impuls suplimentar, întotdeauna planetele generaționale pe unghiuri vor avea prioritate.”

Vezi aici videoclipul complet.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-06-at-03-55-21_61221500.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel