Încercări grele pentru Berbec, Rac, Balanță, Scorpion și Pești. Ce îi așteaptă până în iarnă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce previziuni există pentru următoarele cinci semne din zodiac?

Despre ce tranzit discutăm? Cel al lui Neptun retrograd! Acesta a intrat în retrogradare în semnul Peștilor pe 2 iulie, unde va rămâne până în iarnă, pe 8 decembrie. Mai multe zodii trebuie să fie atente la ceea ce fac în acest interval.

Aceste zodii pot beneficia, însă, de un plus de luciditate, deoarece și Saturn este în Pești. Iar dacă Neptun dorește iluzii și haos, Saturn este cel care îl mai ponderează. Totuși, trebuie să fim foarte atenți la riscul de dezinformare, care va fi mai prezent ca oricând.

Deși cei mai afectați vor fi nativii care au marcaj mutabil în harta natală, deci Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii, nici ceilalți nativi nu vor scăpa basma curată.

Iată previziunile pentru următoarele semne!

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu trebuie să ai o vigilență maximă, fiindcă este posibil să primești tot felul de semnale subtile din partea Universului. Unele dintre acestea îți pot apărea inclusiv în vis, așa că poți experimenta inclusiv senzații de deja vu. Neptun îți poate aduce și unele iluzii, așa că ai face bine să nu cazi în capcana sa. Mai bine, în schimb, îți asculți intuiția. În ceea ce privește trecutul, acceptă că acesta face parte din viața ta, dar nu te lăsa prea mult influențat de ceea ce s-a întâmplat o dată.

Rac/Ascendent în Rac

Dacă ești Rac sau ai ascendent în acest semn, trebuie să știi că tranzitul lui Neptun retrograd îți va influența partea spirituală. Tu ești cel care, până pe 8 decembrie, poate deveni mai sensibil, dar și mai deschis spre credințe noi. Ești încurajat să nu te lași păcălit de adevărul absolut, ci să te conectezi cu misterele vieții fără a încerca să le descifrezi pe deplin. Ai nevoie de oamenii care să te țină bine ancorat și cu picioarele pe pământ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Neptun o să îți schimbe, mai mult ca sigur, rutina de zi cu zi. Vei observa că până în decembrie, o să îți fie mai greu să te organizezi, să gestionezi stresul ori să îți faci o rutină mai eficientă de muncă. Retrogradarea lui Neptun te îndeamnă să îți reevaluezi rutina, să ai mai multă grijă la alimentație, dar și la obiceiurile zilnice pe care le ai. Pot apărea și probleme mai vechi de sănătate, așa că îți trebuie un plus de disciplină în stilul de viață. 

Pești/Ascendent în Pești

Neptun este retrograd în semnul tău. Ce înseamnă asta? Că o să te intereseze în primul rând să îți redefinești imaginea publică. Tu, cu siguranță, nu o să mai știi cine ești! O să treci printr-o mulțime de look-uri, de stiluri de viață. Însă nu te lăsa prea mult influențat de ele. Mulți nativi Pesti vor trece prin o mulțime de dileme sau se vor simți captivi în situații care de care mai încurcate.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Un lucru este cert: o să fii unul dintre cei mai creativi din cameră și, mai mult, îi poți inspira și pe alții cu poveștile tale fascinante. Însă, această retrogradare a lui Neptun poate să te transforme într-o persoană mai suspicioasă, mai geloasă, deși nu ai argumente și nici dovezile clare care să demonstreze ceva. O să te îndrăgostești mai mult de ideea de dragoste.

CINCI zodii pot deschide un nou capitol al vieții. Iar una nu trebuie să uite că dragostea trece prin stomac!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel