Încă ZECE zile cu Venus în Scorpion! Mesaje de impact pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Sunt ultimele zece zile pe care Venus le va petrece în semnul intens al Scorpionului. Iată de ce trebuie să țină cont fiecare zodie!

Pe 23 septembrie, Venus a intrat în semnul Scorpionului. Acest tranzit va dura până pe 17 octombrie. Să ne reamintim de faptul că ne aflăm încă în sezonul eclipselor, fiindcă următoarea Eclipsa de Lună/Luna Plină în Berbec se va petrece chiar pe 17. Are loc tot pe axa Berbec-Balanță, așa că nici de această dată, relațiile amoroase nu scapă de teste dure. 

Venus reprezintă iubirea, iar când aducem în discuție arhetipul Scorpionului, facem referire la extreme, la drame, la intensități. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, ne spunea că în această perioadă, sentimentele noastre vor fi ca Pasărea Phoenix. Vor renaște.

Venus în astrologie. Detalii pe care trebuie neapărat să le știi!

Ca orice tranzit astrologic, Venus în Scorpion aduce la iveală și lumina, dar și întunericul din fiecare dintre noi.

La ce trebuie să fie atentă fiecare zodie încă zece zile de-acum înainte, cu Venus în Scorpion?

Berbec/Ascendent în Berbec

Până pe 17 octombrie, te vei confrunta cu situații dramatice în relațiile tale și în plan financiar. Vor avea loc negocieri dificile cu cei apropiați.

Taur/Ascendent în Taur

Venus, planeta care te guvernează, va traversa casa a șaptea, a relațiilor. Partenerul tău nu va mai căuta liniștea, ceea ce va duce la momente copleșitoare. Nimic nu va fi ușor!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus se află în tranzit prin casa a șasea, ceea ce face ca relațiile cu colegii să devină mai complicate. Evită bârfele, indiscrețiile și invidiile!

Rac/Ascendent în Rac

Venus se află în tranzit prin casa a cincea, oferindu-ți o perspectivă mai clară asupra a ceea ce funcționează sau nu în relația cu copiii. Acceptarea faptului că încerci să le controlezi viața va fi o provocare. În plan amoros, vei avea parte de confruntări de putere cu persoanele dragi.

Leu/Ascendent în Leu

Venus va tranzita casa a patra, ceea ce va complica relațiile cu membrii familiei. Încercările de a vă schimba unii pe alții vor duce doar la ranchiună. Totuși, până pe 17 octombrie, ai ocazia să îmbunătățești estetica locuinței.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus va tranzita casa a treia până pe 17 octombrie, iar abilitățile tale oratorice vor străluci. Vei ști să folosești replicile într-un mod care să-ți îndeplinească dorințele. Cu toate acestea, s-ar putea să fii acuzat că încerci să manipulezi situațiile.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus va tranzita casa a doua, a banilor. De asemenea, având în vedere că următoarea eclipsă de pe 17 octombrie te va afecta direct, este posibil să iei unele decizii riscante pe termen scurt, dar care ar putea aduce succes în viitor. Negocierile cu partenerul tău vor fi consumatoare de energie.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Până pe 17 octombrie, Venus îți va aduce o dozare intensă de energie! Nivelul tău de atracție va atinge cote maxime, iar magnetismul tău îi va seduce pe cei din jur. Vei reuși să profiți de această putere atât în plan personal, cât și profesional, cu Venus în semnul tău.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus va traversa casa a douăsprezecea, ceea ce va duce la revizuirea unor situații pe care le-ai dorit dispărute. Vor reapărea amintiri dureroase, pe care astrele te invită să le examinezi și să le înțelegi mai bine.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus va tranzita casa a unsprezecea, iar relațiile cu prietenii se vor complica. Vei avea tendința de a favoriza unii prieteni, în timp ce alții nu îți vor părea prea plăcuți. Lipsa ta de obiectivitate s-ar putea să ducă la îndepărtarea unor oameni buni din viața ta.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus va tranzita casa a zecea, iar șefii tăi vor alege să te încurajeze într-un mod greșit. În loc să comunice deschis, ei vor face comparații între tine și alți colegi. Chiar dacă vei încerca să le faci pe plac, acest lucru ar putea duce la pierderea încrederii în tine. Ferește-te de jocurile din culise!

Pești/Ascendent în Pești

Venus va tranzita casa a noua, ceea ce te va avantaja considerabil până pe 17 octombrie. Vei simți o dorință crescută de aventură, vei fi deschis să înveți lucruri noi și să te implici în activități spirituale. Totuși, ai grijă să stai departe de conflictele altora.

Pluto revine în mers direct pe 19 noiembrie. Mai avem timp să ne luăm „rămas bun”!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel