Încă resimțim influența Eclipselor! Când vom scăpa de efectele nocive ale acestora?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Deși ultima eclipsă a fost pe 2 octombrie, efectele acesteia încă se resimt. Iată ce ar trebui să faci în această perioadă!

Să ne reamintim când a început sezonul Eclipselor. Pe 17 septembrie, am avut prima Eclipsă de Lună în semnul Peștilor. După care, a urmat cea de Soare în Balanță de pe 2 octombrie. Iar pe 17 octombrie, am avut SuperLuna Plină în Berbec, considerată „aproape o Eclipsă” de către astrologi.

În prezent, ne aflăm într-un proces de ieșire dintr-o perioadă întunecată, marcată de Eclipsa din Balanță, în special datorită influenței lui Lilith care a fost parte din conjuncția din Balanță. Mercur a fost în conjuncție cu Lilith în timpul acelei Eclipse, ceea ce sugerează că modul în care comunicăm atât direct, cât și indirect, este intens afectat de energii întunecate. Acest fenomen ne influențează în moduri subtile, dar profunde, pe care începem cu greu să le conștientizăm.

În acest context, este important să ne întrebăm cum comunică corpul nostru cu noi. Poate fi vorba despre limbajul corporal al celor din jur, care poate transmite mesaje nevăzute. Întrebarea esențială este: „Care este adevărata intenție din spatele cuvintelor pe care le rostim sau le auzim?” Uneori, aceste intenții pot rămâne neobservate, dar ne pot influența emoțiile și comportamentele. Acestea pot aduce la suprafață amintiri din trecut, dar pot reflecta și experiențe curente.

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie

Această explorare a comunicării întunecate depinde de munca pe care o facem în viețile noastre. Ne concentrăm pe traumele din trecut sau pe prezentul imediat? Răspunsul variază de la o persoană la alta. Această conjuncție dintre Mercur și Lilith simbolizează o curățare a multor forme de comunicare obscure.

Este esențial să ne înțelegem influențele comunicative, uneori fără a fi nevoie să explicăm totul celor din jur. Această înțelegere poate veni adesea fără cuvinte, când pur și simplu simțim că înțelegem o situație, fără a o verbaliza. Așadar, ne aflăm într-o energie umbrită, dar începem să ieșim la suprafață, într-un proces comparabil cu ieșirea din adâncurile oceanului.

În perioada de dinaintea Lunii Noi și a Halloween-ului, avem ocazia să explorăm aceste energii profunde fără a fi nevoiți să le expunem excesiv. Este un moment prielnic pentru introspecție, chiar dacă poate părea dificil. 

Aceasta este natura tranzitului actual. Ne vom simți aceste influențe până la Luna Nouă din Scorpion, care se află în același ciclu lunar. Este un timp de explorare și înțelegere, un moment de reflecție asupra profunzimilor comunicării și a influențelor nevăzute care ne modelează viețile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel