Încă o săptămână cu Mercur în Leu! Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 2 iulie, Mercur și-a început tranzitul în Leu. Planeta comunicării tranzitează semnul încrederii până pe 26 iulie. Iată ce aduce pentru fiecare zodie și ascendent!

Cu siguranță a fost o perioadă plină de declarații puternice, dramatice și impresionante. Mercur semnifică vocea și mintea, iar arhetipul Leului este cel mai vocal, creativ și expresiv. Câteodată și dramatic. Cu ocazia acestui tranzit, putem fi și intransigenți în discuții, dar și destul de competitivi.

Iată ce le mai așteaptă pe zodii în ultima săptămână a acestui tranzit!

Berbec / Ascendent în Berbec

Mercur tranzitează casa a cincea. Dacă ai în plan să mergi la o întâlnire, vorbește despre tine, despre ceea ce ești capabil. În discuțiile cu copiii, vei ști exact ce să spui. Ești cel mai priceput la declarații de dragoste!

Taur / Ascendent în Taur

Mercur tranzitează casa a patra. Mai ai timp să discuți cu familia despre subiectele care nu îți sunt pe plac. Dacă ești în căutarea unei case noi, spune exact ce viziuni ai pentru noul spațiu.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Mercur tranzitează casa a treia. Ai un talent oratoric nemaipomenit, iar asta îți aduce popularitate. Exprimă-te creativ și împărtășește talentele pe care le ai cu lumea. Poți fi o sursă de inspirație!

Rac / Ascendent în Rac

Fii mai încrezător în capacitatea ta de negociere. Cu cât vii cu mai multe idei, cu atât ai șansa să obții mai mulți bani. Mercur în casa a doua te ajută să faci strategii financiare.

Cele TREI zodii avantajate de Marte în Gemeni. Pregătiți-vă pentru o perioadă mirifică!

Leu / Ascendent în Leu

Mercur în semnul tău te ajută să te lauzi. Folosește-ți latura teatrală pentru propriul avantaj. În cazul unei întâlniri de afaceri, comunică ideile tale, chiar dacă sunt diferite. Este important să-ți demonstrezi abilitățile.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Meditează asupra trecutului pentru a-l accepta și a face pace cu el. Reflectează asupra lecțiilor învățate din momentele grele. Aceste experiențe te-au făcut mai puternic, iar acum le poți folosi pentru a aborda diferit oamenii din viața ta.

Balanță / Ascendent în Balanță

Cu Mercur în casa a unsprezecea, cauți validare de la cei din jur. Dar trebuie să fii atent pe cine accepți în viața ta. Evită oamenii care te seacă de energie.

Lecțiile necruțătoare ale lui Saturn pentru Rac, Fecioară, Săgetător și Pești

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Mercur este în casa a zecea. Fii atent la discuțiile cu șefii, deoarece sunt importante. Nu te conforma tot timpul. Ai nevoie să-ți asumi responsabilitatea și să iei propriile decizii.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Mercur în casa a noua îți cere să fii mai încrezător în tine. Propune-ți obiective mărețe. Discută cu partenerul pentru a învăța lucruri noi.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Orice ține de negocieri, partaje și moșteniri îți priește în această perioadă. Rămâi ferm pe poziție, nu-ți schimba punctul de vedere. Verifică informațiile pe care le primești înainte să te bazezi pe ele.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Discuțiile cu oamenii apropiați vor fi la ordinea zilei, dar și cu alții mai străini. Dacă ești într-o relație, ai nevoie de comunicare deschisă cu partenerul. Înțelepciunea celor din jur îți poate fi o învățătură, dar trebuie să fii curios.

Pești / Ascendent în Pești

Este important să te concentrezi pe sănătatea ta și a partenerului. Discută cu acesta despre cum vă puteți îmbunătăți stilul de viață. Dacă nu te simți respectat de către un medic, orientează-te către altcineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel