Încă o lună cu Marte în Taur! CINCI zodii sunt puse pe jar

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 9 iunie, Marte și-a început tranzitul în semnul Taurului, unde va mai sta până pe 20 iulie. Unele zodii resimt din plin efectele acestui tranzit!

În mitologie, Marte este asociat lui Ares, zeul războiului, iar semnul zodiacal al Taurului este are legătură cu confortul, resursele și ritmul personal. Cât timp Marte va tranzita semnul Taurului, accentul va pica pe lupta pentru siguranță.

Marte nu se simte bine în acest semn. Lui Marte îi place furia, agresivitatea, iar Arhetipul Taurului îi cere să fie mai temperat. Va trebui să fim răbdători și să lucrăm cu resursele pe care le avem.

Berbec/Ascendent în Berbec

De pe 9 iunie, Marte, guvernatorul tău, se află în casa a doua. La tine, casa a doua a fost destul de vizitată în ultimul timp. Chiar dacă aveai unele cheltuieli în plan sau doar le bănuiai, Marte ți le va grăbi oricum. Poate că nu vrei să le faci de bunăvoie, dar Marte oricum te va obliga să le faci. Știi ce îi place guvernatorului tău? Să facă ravagii și să producă furtuni.Însă te sprijină și să monetizezi. Vei găsi resursele prin care să îți îmbunătățești veniturile.

Taur/Ascendent în Taur

Este un tranzit important pentru tine. Marte mai stă în semnul tău timp de o lună! Îți aduce ambiție, grabă și te împinge de la spate. Partea bună este că ai nevoie de asemenea impulsuri. Este recomandat să faci cât mai mult sport. Vei avea energia necesară pentru asta! Marte are un mare defect, anume furia. Așadar, așteaptă-te la frustrări și la o senzație că ești în criză de timp.

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru o vreme, ai fost vedeta astrelor. Acum este timpul să te retragi! Marte se află în casa a douăsprezecea. Ești preocupat de aspectele nevăzute ale vieții. Ce înseamnă asta? Adică te interesează mai mult spiritualitatea. Îți recomandăm să te ferești de oameni dubioși, încurcături și cârdășii. Marte are darul de a te împinge către anumite zone ieșite din comun.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, este în casa a șaptea. Și unde crezi că se duce toată atenția ta? În jurul partenerului. Poți deveni obsedat, foarte posesiv și vrei să ai controlul total asupra persoanei iubite. Vei avea impresia că nu ți se răspunde cu aceeași monedă. Prin urmare, simți că nu ești respectat. Dar și ție îți place cearta din relație. Nu îți dorești o viață liniștită.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Marte în casa a patra, apar multe evenimente care implică familia. Unele dintre acestea te vor pune pe jar, deci nu îți convine situația. Crezi că planurile tale se strică, iar oamenii sunt prea copilăroși sau prea agresivi. Folosește-te de acest tranzit pentru a schimba lucrurile prin casă. Ocupă-te din timp, până nu ți se strică ceva. Îți mai recomandăm și să nu te cerți cu nimeni.

O vară de neuitat pentru Gemeni, Vărsător și Leu. Neajunsuri pentru Pești și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel