Încă o lună cu Marte în Gemeni! Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Marte tranzitează semnul Gemenilor până pe 4 septembrie! Iată ce aduce pentru fiecare zodie și ascendent!

Energia Gemenilor este atrasă de curiozitate, ceea ce o determină să varieze, să se schimbe și să experimenteze. Marte reprezintă acțiunea, arma și uneltele, fiind motorul care ne împinge înainte. Acum este momentul ideal să explorăm diverse direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și către domeniul socio-cultural. Să nu uităm că Marte se va întâlni și cu Jupiter, Marele Benefic, astfel este un tranzit norocos! Totuși, vor exista și unele limitări, cum ar fi careul cu Saturn.

Semnele care vor resimți puternic acest tranzit sunt cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii vor căpăta încredere și curaj, dar vor experimenta și o intensificare a furiei.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mintea ta funcționează precum un motor. Are nevoie de combustibil, iar Marte este acela. Fiind în semnul Gemenilor, are nevoie de mai multă informație. Chiar dacă nu folosești tot ceea ce afli, ai setea de cunoaștere. Marte în casa a treia îți aduce multe călătorii și oameni noi. Creezi conexiuni și participi la evenimente.

Taur/Ascendent în Taur

Marte este în casa a doua, cea a banilor și resurselor. Buzunarele tale vor fi supuse presiunii, ca într-un mic război. Ne aflăm în sezon de vacanțe, concedii, nunți. Prin urmare, situația ta financiară va fi mult mai influențată.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte este în semnul tău, unde se întâlnește și cu Jupiter. Este un moment semnificativ al anului! Când Marte se întâlnește cu Jupiter, prinde aripi. Îți aduce mult curaj, inițiativă, dorința de a acționa și mult spirit competitiv. Vrei să fii pe primul loc și să fii în centrul atenției!

Rac/Ascendent în Rac

Marte se află în casa a douăsprezecea, unde duce o luptă grea cu subconștientul nostru. Ai tendința de a te autosabota și te adâncești în multe vicii, cât și obiceiuri nepotrivite. Mai te înconjori și de persoane care nu îți sunt de folos. Mai mult decât atât, există riscul să te sacrifici prea mult sau să te victimizezi excesiv.

Mercur retrograd în Fecioară de pe 5 august. Daniela Simulescu: „Nu ne credem în stare de nimic!”

Leu/Ascendent în Leu 

Cu Marte în casa a unsprezecea, care se întâlnește cu Jupiter, ești sufletul petrecerii! Nici nu mai știi la câte evenimente și petreceri vrei să mergi. Visezi la o mici excursii la mare sau la munte. Și nu pleci niciodată singur! Te bucuri de splendoarea vieții sociale.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte este în casa a zecea, cea a carierei. Îți va aduce numeroase oportunități pe plan profesional. Acum este șansa ta să îți demonstrezi valoarea și să preiei mai multe responsabilități. Adopți o atitudine mai autoritară. În plus, îți îmbunătățești relațiile cu șefii.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte îți aduce șanse extraordinare pentru a călători. Fie că pleci în străinătate sau te întorci acasă, acum este momentul să simți gustul aventurii. Dacă nu ai fost niciodată plecat din țară, nu mai sta pe gânduri! Ia-ți rucsacul, caută bilete de avion și bucură-te de acest tranzit! În această perioadă, călătoriile îți arată cine ești.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În plan intim, te așteaptă o perioadă pasională și memorabilă. Cu toate acestea, cu Marte în casa a opta, fii cu băgare de seamă la împrumuturile pe care le faci, la negocieri, la investiții și la partajul sau împărțirea bunurilor cu ceilalți. Din păcate, dacă te afli într-un proces de divorț, întâmpini multe obstacole.

Horoscop Jupiter-Saturn. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte este în casa a șaptea, unde se află deja Jupiter. Nu vrem să te supărăm, dar va trebui să fii atent la riscurile de infidelitate. Atunci când Marte intră în casa relațiilor și se întâlnește cu Jupiter, vei fi tentat de tot felul de idei legate de infidelitate și te lași purtat de val. Dacă ești conștient de aceste influențe, nu acționezi sub impulsul emoțional.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Tranzitul lui Marte în casa a șasea, te poate face să îți suprasoliciți programul. Nu te angaja în proiecte suplimentare, mai ales dacă nu este nevoie. Acest aspect influențează domeniul muncii și al sănătății. Prin urmare, îți poate afecta somnul și digestia. Îți aduce nervozitate și irascibilitate constantă. Poți simți că cei din jur sunt lenți și că nu știu ce vor, ceea ce contribuie la stresul tău.

Vărsător/Ascendent în Vărsător 

Cu Marte în casa a cincea, așteaptă-te la o mare cantitate de pasiune, creativitate și competiție. Vrei o dragoste de-o vară? Este momentul perfect! Cucerește și aventurează-te. Doar așa te vei distra pe cinste. Posibil să nu ai timpul sau resursele necesare, dar tot ar fi bine să profiți de oportunități!

Pești/Ascendent în Pești 

Marte se află în casa a patra. Întâmplările din familie îți generează o stare de neliniște constantă. Casa a patra vorbește despre interiorul nostru și despre viața de acasă.  Apar conflicte și tensiuni. Marte aduce scandaluri fără număr legate de subiecte diferite. Acest tranzit este unul copleșitor, așadar așteaptă-te la dureri de cap și stres neîncetat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?