Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Lilith este în Balanță de pe data de 29 iunie a acestui an. Peste jumătate de an, va părăsi acest semn. Ce trebuie să știe toate semnele zodiacului?

Lilith este un punct astrologic fascinant și misterios, cunoscut sub numele de Luna Neagră. Deși nu este o planetă sau un corp ceresc vizibil, Lilith reprezintă un punct matematic în orbita Lunii, unde aceasta se află cel mai departe de Pământ. Din punct de vedere simbolic, Lilith este legată de arhetipul feminin al libertății, al puterii și al sexualității neîmblânzite. În mitologia antică, Lilith este considerată prima soție a lui Adam, care a refuzat să se supună, fiind exilată și transformată într-un simbol al revoltei și autonomiei.

În astrologie, Lilith simbolizează acele aspecte ascunse, rebele și reprimate ale psihicului nostru, precum dorințele neconștientizate, forța instinctuală și lupta pentru eliberare. Poziția sa într-o hartă natală arată unde refuzăm să ne supunem convențiilor sociale sau unde ne simțim sfidați de norme restrictive.

Tranzitul lui Lilith prin Balanță, care va dura până în 28 martie 2025, aduce provocări și transformări în sfera relațiilor, a echilibrului și a justiției. Balanța, semn guvernat de Venus, este legată de armonie, cooperare și parteneriate. Lilith în acest semn poate scoate la suprafață tensiunile latente din relațiile noastre, mai ales acolo unde ne simțim restricționați.

Această perioadă va cere ca fiecare să reflecteze asupra dinamicilor de putere în relațiile personale și sociale. Vor exista momente în care dorințele noastre de autonomie se vor ciocni cu nevoia de compromis, iar Lilith în Balanță ne va provoca să găsim o modalitate de a păstra echilibrul fără a ne compromite identitatea.

Ce aduce Lilith pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025?

Berbec/Ascendent în Berbec

Până în martie 2025, Lilith va traversa casa a șaptea. Vei resimți o nevoie intensă de a avea o relație cu orice preț sau de a face tot posibilul pentru ca relația actuală să funcționeze. Ești dispus să faci compromisuri pentru a evita respingerea sau a menține armonia, dar acest lucru te poate îndepărta de cine ești cu adevărat.

Taur/Ascendent în Taur

Lilith va traversa casa a șasea, în timp ce Priap va fi în casa a douăsprezecea. Va trebui să înveți să fii mai independent și flexibil în activitatea profesională, dar fără a exagera. Este esențial să îți găsești un echilibru, colaborând cu ceilalți fără a te implica prea mult. Până în martie 2025, Lilith poate contribui la intensificarea tendințelor ipohondrice.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Lilith va tranzita casa a cincea, iar acest lucru aduce beneficii clare. Acest tranzit oferă și numeroase idei tentante. Deși Lilith nu este în mod direct asociată cu emoțiile, ea are legături cu plăcerea, oferindu-ți oportunitatea de a te redescoperi. Cu Lilith în această casă, vei avea capacitatea de a iubi și de a cuceri. Este un tranzit profund senzual, provocator și plin de pasiune.

Rac/Ascendent în Rac

Lilith se află în Casa a patra, în timp ce Priap este în casa a zecea. Acest tranzit va aduce la suprafață aspecte neplăcute legate de carieră, determinându-te să te concentrezi mai mult pe problemele de acasă. Acorzi o importanță excesivă relațiilor cu membrii familiei și aspectului locuinței. Deși îți dorești să menții o atmosferă plăcută, în interiorul tău te afli în conflict cu toată lumea.

Leu/Ascendent în Leu

Lilith va traversa casa a treia, iar acest lucru aduce provocări, șocuri, rebeliune și curaj. În această perioadă, nu te vei mai concentra pe virtuți, principii sau dreptatea colectivă. Cu Lilith în casa a treia, mintea ta va genera idei și conexiuni neobișnuite. Vei simți nevoia de a-i provoca și de a-i manipula pe cei din jur. Le vei atinge cele mai sensibile puncte.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Lilith se află în Casa a doua, unde are tendința de a provoca surprize, iar această casă se concentrează pe bani. În această perioadă, s-ar putea să simți o dorință mare de a câștiga bani pe cont propriu. Sub influența lui Lilith, vei fi tentat să explorezi idei neconvenționale pentru gestionarea finanțelor. Chiar dacă poți avea schimbări radicale pe plan financiar, este posibil să refuzi ajutorul din partea celor din jur.

Balanță/Ascendent în Balanță

Lilith se află în semnul tău, alături de Nodul Sud, iar până în martie vei trăi momente memorabile și amintiri interesante. Indiferent de gen, Lilith poate aduce nemulțumiri legate de aspectul fizic. Cu toate că semnul tău este asociat cu eleganța, vei simți o rezistență bruscă față de tendințele actuale ale modei. Vei începe să îți definești propriile stiluri, dorindu-ți să fii mai nonconformist, rebel și extrem. Vrei să atragi atenția cu orice preț.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Lilith se află în casa a douăsprezecea, iar Priapul în casa a șasea. În următoarele șase luni, te vei confrunta cu numeroase provocări legate de relația ta cu trecutul, în special în cazul în care ai pierdut legătura cu anumite persoane, cum ar fi foști parteneri, colegi sau membri ai familiei. Lilith tinde să provoace tulburări și conflicte, iar în această perioadă, subconștientul tău va absorbi multă tensiune.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

ilith se va afla în Casa a unsprezecea, iar Priapul în Casa a cincea. În perioada următoare, există riscul să neglijezi atenția acordată copiilor. S-ar putea să acorzi o importanță excesivă opiniei societății privind activitățile în care îi implici pe cei mici. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Lilith se află în Casa a zecea, iar acest tranzit în sectorul carierei aduce oportunități remarcabile de succes. Lilith este recunoscută pentru ambiția sa extraordinară! În această perioadă, vei simți o dorință puternică de a atinge noi culmi, de a cuceri și de a avansa în carieră. Vei căuta să obții respect și să devii cât mai cunoscut în domeniul tău.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Lilith va tranzita Casa a noua, în timp ce Priapul se va afla în Casa a treia. În perioada următoare, este posibil să te critici sever și să acorzi mai multă importanță părerilor celor din jur, pe care îi consideri mai înțelepți sau mai reușiți decât tine. Influența lui Lilith în Casa a noua te poate face să te concentrezi intens pe ideea de dreptate.

Pești/Ascendent în Pești

Lilith se află în Casa a opta, o zonă asociată cu intimitatea și transformările profunde. De obicei, Lilith se simte bine în această casă, dar în această perioadă, poate aduce blocaje sau tensiuni în sfera intimă, în special pentru cei care se află într-o relație. În plus, influența lui Lilith în Casa a opta te poate îndemna să accepți ajutorul altora, chiar dacă acest lucru poate fi o provocare pentru tine.

Două zodii binecuvântate cu protecție divină în octombrie. Cine va găsi lumină în întuneric?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel