În 2025, Nodurile Lunare se mută pe Axa Pești-Fecioară. Relația cu Divinitatea ia o întorsătură neașteptată!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

În 2025, axa Nodurilor Lunare se va schimba. Vom trece la o zonă mai spirituală, dar ne vom păstra și pragmatismul. Iată ce ne spune un astrolog internațional!

Până pe 28 ianuarie 2025,  axa Nodurilor Lunare este în Berbec-Balanță. Avem în vedere mișcarea medie a Nodurilor, nu pe cea reală. 

Nodul Nord reprezintă lecțiile esențiale pe care trebuie să le asimilăm în această viață, în timp ce Nodul Sud simbolizează bagajul adus din viețile anterioare, adesea legat de karma sau consecințele trecutului. Nodul Nord este orientat către viitor, în timp ce Nodul Sud reflectă trecutul. 

Aceste puncte sunt stabilite la naștere și nu pot fi influențate, subliniind astfel necesitatea de a menține un echilibru între ele.
Tindem să revenim la tiparele din viețile anterioare, deoarece ne sunt cunoscute. Cu toate acestea, uneori evităm să ne confruntăm cu trecutul, concentrându-ne doar pe viitor, ceea ce poate crea conflicte și tensiuni.

Haley Comet este un astrolog internațional. În prezent, aceasta este astrologul principal al unui site. Este zodia Pești și ține cursuri online în domeniul spiritual. În 2025, axa Nodurilor Lunare se va muta în Pești-Fecioară. Iată ce ne spune despre acest tranzit!

Tot ce poți face cu această Eclipsă de Lună în Pești și cu viitoarea axă a Nodului Nord în Pești este să lași lucrurile să curgă și să te încrezi în Dumnezeu. 

Cu toate acestea, ceea ce ne semnalează această Eclipsă și viitorul tranzit al Nodului Nord în Pești este că putem avea cele mai bine puse la punct planuri. Acest lucru este reprezentativ pentru Soarele în Fecioară, cât și pentru Nodul Sud, care va intra în curând în Fecioară. Putem să planificăm cu grijă fiecare pas necesar pentru a ne atinge obiectivul ales. Și, oricât de prudent și eficient am acționa conform acelui plan, va exista întotdeauna un element de neprevăzut. Energia Peștilor vorbește despre divinitate, întâmplare, miracole, magie.

Legătura dintre intrarea lui Uranus în Gemeni și anul universal 9. Numerologia anului 2025 ne forțează să o luăm de la capăt!

Acum putem planifica fiecare detaliu necesar pentru a duce barca de la insula A la insula B, dar trebuie să ne supunem elementelor mai mari ale naturii. Unde ne ghidează vântul? Cum sunt furtunile? Cum sunt curenții? Aceasta este energia Peștilor.

Sunt elementele pe care nu le putem anticipa, prevedea sau planifica. Și viețile noastre conțin atât de mult din aceste elemente. Nu este vorba doar despre a renunța la vâsle și a aștepta ca barca ta să ajungă pe insula aleasă de tine. Este vorba și despre elementul Fecioarei, de a ne perfecționa meșteșugul, de a lucra cu diligență pentru a ajunge acolo unde ne dorim, de a ne strădui să fim cei mai buni. Dar este și despre a înțelege că nu suntem singuri în această călătorie.

Avem un co-căpitan, și acel co-căpitan este Dumnezeu, divinitatea, puterea superioară. Și trebuie să avem încredere că, dacă apare o deviere de la traseu, dacă dintr-un motiv sau altul o furtună ne abate de pe curs, divinitatea poate avea ceva mai bun pregătit pentru noi. Poate că ne-am fi mulțumit cu mai puțin dacă am fi ajuns la insula pe care credeam că vrem să ajungem. Ești exact acolo unde trebuie să fii. Relaxează-te în fața curentului. Fă-ți treaba, cu energia Fecioarei, dar ai și încredere că divinitatea își face partea sa, cu energia Peștilor.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?