Horoscopul verii pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Avem în față trei luni pline de evenimente astrologice potrivite pentru momente de neuitat!

Mercur va fi vestitorul verii! Acesta va intra în Gemeni pe 3 iunie și ne va oferi tuturor dorința de a face schimbări și de a fi mai sociabili. 

Taur/Ascendent în Taur

Pregătește-te! Pe 9 iunie, Marte intră în semnul tău. Și până pe 20 iulie nu îți va permite să pierzi timpul degeaba! Dintr-o dată, programul ți se va aglomera. Întâlnirile cu persoanele dragi se vor înmulți. Vei participa la numeroase evenimente. Și toate acestea se vor lăsa, bineînțeles, cu surplus de cheltuieli. Dar nu te teme! Jupiter tranzitează casa a doua și se îngrijește să aducă și venituri. 

Rac/Ascendent în Rac

Primele zile ale verii nu sunt neapărat pe placul tău. Îți lipsește energia și nu mai ești dispus să faci pe placul tuturor. Dar ușor ușor își vei reveni. Marte intră în casa a unsprezecea pe 9 iunie și se va asigura că viața ta socială se va îmbogăți. Dacă vrei să îți îmbunătățești starea, astrele îți recomandă să călătorești și să ai în vedere activități în planul spiritualității. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

S-ar putea ca, în vara aceasta, să nu mai aștepți cu nerăbdare concediul! La serviciu, au loc tot felul de schimbări și simți că este șansa ta. Și simți bine pentru că Jupiter tranzitează casa a zecea a carierei și aduce, de obicei, oportunități. Totuși îți recomandăm să îți planifici o călătorie într-un loc mai special. 

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În vara aceasta vei dori să te ferești de ochii celorlalți. Ții mult la intimitatea ta și alegi să o protejezi cât mai mult. Marte, guvernatorul tău, intră în casa relațiilor pe 9 iunie și va aduce un plus de dinamism în viața personală. Îl vei convinge și pe partener să nu vă afișați la fel de mult ca în alte vremuri. Astrele îți atrag atenția asupra parteneriatelor profesionale, dar și asupra investițiilor. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vara lui 2024 va fi una foarte aglomerată și stresantă pentru tine. Chiar dacă pleci în concediu, tu tot vei munci. Pe lângă proiectele profesionale, apar multe treburi gospodărești de care trebuie să te ocupi. Și din păcate, nu prea ai sprijin de data aceasta. Și cum stresul te va urma oricând și oriunde, organismul s-ar putea să nu mai reziste. 

Pești/Ascendent în Pești

Toți se gândesc la vacanță, numai tu nu reușești să te deconectezi de probleme. Și cum Saturn își va începe retrogradarea în semnul tău pe 29 iunie, nu putem spune că urmează o vară lipsită de griji. Vei fi nevoit să iei decizii marcante și să faci schimbări radicale. Toate acestea vor implica stres, frustrări și crize de timp. Dar cei care vor să se mute, primesc numeroase șanse. 

Horoscop prima jumătate a lunii IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel