Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Avem în față trei luni pline de evenimente astrologice potrivite pentru momente de neuitat!

Vine vara, bine-mi pare! Tranzitul lui Jupiter în Gemeni ne va lăsa pe noi să completăm această frază cum ne dorim. Pentru că ne va aduce multe momente norocoase și dorință de a explora lumea. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Începi vara plin de entuziasm și energie! Marte, propriul guvernator, încă te mai vizitează până pe 9 iunie. Iar casa a treia, cea a comunicării și a schimbărilor, are parte de numeroase evenimente. Ceea ce îndeamnă că nu te vei plictisi deloc până în septembrie! Vei participa alături de oamenii dragi la evenimente, vei călători și nu vei avea deloc timp să te plictisești!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu ai mai avut de mulți ani o vară precum va fi aceasta din 2024! Luna Nouă de pe 6 iunie va da startul petrecerii pentru tine! Jupiter, planeta oportunităților, te vizitează și te ajută să treci peste orice obstacol și să avansezi acolo unde este cazul. Trebuie doar să îi faci pe plac acestuia. Cum? Prin a fi optimist și recunoscător pentru tot ce ai. 

Leu/Ascendent în Leu

Cercul tău social va fi destul de agitat. Unii prieteni vor ieși din viața ta, dar vor apărea alții mult mai potriviți pentru tine. Dacă ești singur, s-ar putea să găsești printre aceștia o persoană care să îți placă mult. Cei care au copii vor petrece momente minunate alături de ei. Și poate chiar vei organiza tu un eveniment pentru cei dragi. 

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Balanță/Ascendent în Balanță

Ai așteptat de mult timp vara! Doar la vacanță și la planurile cu apropiații te-ai gândit de ceva timp! Astrele îți vor fi prielnice dacă vei dori să călătorești. Poți ajunge acolo unde nu te-ai fi așteptat vreodată. Cei care au examene și teste vor fi sprjiniți de astre. Dar și cei care vor să se mute într-o altă țară sau să se întoarcă. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă ești singur, vara lui 2024 va fi una dintre cele mai bune din viața ta! De ce? Pentru că viața te va surprinde în cele mai plăcute moduri! Dacă până acum ți se părea că nu ai șanse, ei bine, în următoarele luni vei avea prea multe! Și s-ar putea să îți fie greu să iei o decizie! Cei care au probleme în cuplu vor primi de la astre aspecte favorabile pentru a le rezolva. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vacanța de vară din 2024 va fi plină de amintiri superbe! Tot ce trebuie să faci tu este să nu te iei prea în serios. Jupiter tranzitează casa a cincea, a iubirii, a copiilor și a creativității. Miroase a dragoste de-o vară! Aventura te cheamă și vei avea ocazii în care să te joci, să îndrăznești și să îți dai seama ce contează cu adevărat în viață. În vara aceasta poți relua sau găsi unele pasiuni. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel