Horoscopul lunii octombrie pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. Recomandări și sfaturi utile

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
freepik.com

Veerle Debruyne, astrolog internațional, ne oferă previziunile lunii octombrie pentru următorii nativi.

Astrologul internațional Veerle Debruyne analizează principalele evenimente astrologice ale lunii octombrie, subliniind trei aspecte cheie. În primul rând, eclipsa de Soare din 2 octombrie reprezintă un moment deosebit de important. De asemenea, Jupiter va începe mișcarea retrogradă în aceeași lună, iar Venus va forma un trigon cu Marte – un aspect semnificativ, mai ales în contextul eclipselor.

Care sunt influențele aduse de aceste evenimente pentru semnele zodiacale în luna următoare?

Balanță/Ascendent în Balanță

Întreaga lună este importantă pentru tine! Dacă îți sărbătorești ziua de naștere pe 2 octombrie, când este Eclipsa de Soare, va fi una specială! La fel ca în cazul celorlalte zodii, poate fi vorba despre finaluri, dar și despre începuturi foarte fericite. Începe o perioadă minunată pentru sectorul dragostei. Te vei simți precum un șarpe care renunță la vechea piele, iar astrologul spune că acest lucru este minunat pentru tine! Pentru că doar când renunți la vechi obiceiuri, poate să apară schimbarea în întreaga ei splendoare. O să renunți la anumite identități care nu te mai reprezintă. Este ca și cum o parte din tine moare, pentru ca alta să renască. Dar îți place acest lucru, pentru că Venus este în Casa a doua și este propriul guvernator. Se află nu doar în Casa banilor, ci și în cea a identității, a valorii. Și va face un trigon cu Marte din Casa a zecea a muncii și a carierei, unde se pot întâmpla, de asemenea, multe schimbări. Vei avea o energie puternică și în acest sector. O să te bucuri de noi scopuri. Jupiter este în Casa a noua la tine, unde va și retrograda. Așa că îți vei regândi strategiile și scopurile, în general, dar și credințele. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Această Eclipsă de pe 2 octombrie se petrece în Casa a douăsprezecea la tine, așa că te ajută să renunți la tipare vechi, iar Scorpionilor le place acest lucru. O să ai o atitudine tranșantă, de tipul :"Gata, până aici!” Poți să renunți inclusiv la tipare care nu îți aparțin, dar pe care le-ai moștenit de la familie. Să nu uitam că a douăsprezecea casă este una karmica. Vine și o perioadă bună să renunți la anumite obiceiuri sau adicții care îți fac rău. Guvernatorul tău, Marte, este în Casa a noua și vă face un trigon cu Venus din semnul tău în luna octombrie. Așa că va fi o energie de foc pentru tine în următoarea lună. O să ai și noi perspective, dar vei avea și o atitudine pozitivă. O să îți dorești să înveți cât mai multe despre mentalitățile pe care le ai. O să îți îmbunătățești și credințele, poți călători mai mult. O să te simți mai bine în legătură cu tine, în general. Ai o perioadă ideală pentru a face schimbări în aspectul fizic. Trebuie să te răsfeți mai mult.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pentru tine, Eclipsa va avea loc în Casa a unsprezecea. Poți să ai prietenii care se încheie. Ori, dacă erai membru în vreo asociație, este posibil să termini acea legătură. Te gândești să renunți la anumite rețele de socializare, dar fără resentimente. Venus va face un trigon cu Marte, așa că se discută despre țelurile tale. Unele îți vei da seama că sunt imposibil de realizat și vei renunța la ele. Venus este în Casa a douăsprezecea, iar Marte este în Casa a opta. Vei face multe lucruri în spatele cortinei. La un nivel mai pozitiv, se discută mult și despre actele de caritate. O să îți dorești să faci cât mai multe lucruri pentru alții care au nevoie. O să ai în vedere tot mai multe strategii care să te ajute pe viitor. Apar și momente în care te poți bucura mai mult de banii altora, dar și de anumite investiții. Jupiter, guvernatorul tău, va fi retrograd în Casa a șaptea, așa că vei regândi relația cu partenerul de viață. Dacă nu te afli într-o relație, cineva din trecut se poate întoarce. 

Horoscop octombrie pentru Rac, Leu și Fecioară. Ce îi așteaptă, potrivit unui astrolog internațional?

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel