Horoscopul banilor 21-27 octombrie cu Remus Ionescu. Berbecii își planifică viitorul, iar Scorpionii recuperează datorii

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Captură Youtube @playtechstiri
Captură Youtube @playtechstiri

Previziuni financiare 21-27 octombrie. Pe canalul PlayTech Știri, astrologul Remus Ionescu ne-a transmis mesajele săptămânale!

Iată cum arată situația financiară pentru Berbec și Scorpion!

Berbec

Berbecii, în ziua de luni, vor resimți influența conjuncției dintre Lună și Jupiter, ceea ce poate duce la deplasări sau, dacă nu reușesc să facă acest lucru, la comunicări extinse și consultări. Este posibil să apară noutăți, să stabilească programul săptămânii cu un beneficiar sau partener. Vor exista solicitări, negocieri și discuții legate de oferta lor de produse sau servicii, precum și de activitatea lor. Marte, guvernatorul lor, se află în casa a patra, ceea ce le îndreaptă atenția spre familie și locuință. Pot apărea dorințe de noutate, activități legate de gospodărie sau chiar cheltuieli pentru schimbări necesare sau griji pentru cineva din familie, în special pentru părinți.

Săptămâna va fi una în care atenția lor va fi îndreptată spre aceste domenii. De miercuri, odată cu intrarea Soarelui în Scorpion, alături de Mercur, atenția Berbecilor se va îndrepta și spre chestiuni financiare. Fie că e vorba de bani pe care trebuie să îi dea sau să îi recupereze, va apărea necesitatea unor discuții și acțiuni pentru a rezolva aceste aspecte. Unii Berbeci ar putea căuta finanțare pentru ideile lor sau să discute cu asociați despre planuri viitoare. Nu este neapărat vorba de cheltuieli imediate, ci poate fi vorba despre un calendar de plăți pentru zilele sau săptămânile următoare. În plus, discuțiile ar putea viza împărțirea unor bunuri, moșteniri sau alte aspecte patrimoniale.

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

Scorpion

Nativii Scorpion vor începe săptămâna cu o posibilă îngrijorare legată de bani. Fie că este vorba despre finalizarea unei tranzacții, achitarea unei sume sau primirea unor bani, îngrijorările vor fi centrate pe aspectul financiar. Pot apărea întrebări legate de corectitudinea sumei sau dacă nu cumva cineva încearcă să obțină mai mulți bani de la ei. Luni va fi o zi de preocupări financiare, dar schimbarea pozitivă va veni miercuri, odată cu intrarea Soarelui în semnul lor.

Scorpionii au fost dezavantajați în ultima perioadă, având planete în casa a douăsprezecea, dar de miercuri, nu vor mai avea nicio planetă în această casă. Vor apărea noutăți de bun augur, solicitări, oferte și propuneri. Soarele, guvernatorul casei a zecea, le va aduce Scorpionilor oferte de afaceri sau locuri de muncă. Activitatea lor va fi intensă, dar nu fără recompense. Venus, aflată în casa a doua, susține încasările, ceea ce face ca această perioadă să fie una bună din punct de vedere financiar, cu posibilitatea de a recupera sume restante.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel