Horoscop zilnic pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Idealism pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Vezi mesajele astrelor pentru data de 26 iunie!

Astăzi, se formează un trigon între Mercur în Rac și Saturn în Pești, facilitând comunicarea emoțiilor noastre. Suntem mai deschiși, empatici și toleranți. Acest aspect este excelent pentru a da formă ideilor noastre.

Horoscop zilnic pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. O zodie are nevoie de sprijin

Taur/Ascendent în Taur

La ce te ajută acest aspect? Să fii foarte înțelept, pragmatic, dar și să reușești să te conectezi la oameni. Să îi auzi, dar să îi și asculți. Să îi înțelegi altfel astăzi.

Rac/Ascendent în Rac

Orice planetă care face un aspect cu Saturn are și părți bune și unele mai puțin bune. Ai idei, îți merge mintea de minune, dar trigonul cu Saturn îți zice să mai stai, să nu te grăbești, să nu faci declarații imediat și să îi asculți pe cei mai deștepți. 

Zodia pentru care totul din jur este rece și apăsător. Daniela Simulescu: Propria fericire depinde doar de tine! - VIDEO

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este foarte important să faci o legătură echilibrată intre oamenii din viața ta. Între prieteni și partener. Ai nevoie ca oamenii apropiați să se înțeleagă și să se conecteze. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

S-ar putea ca tu să fii foarte idealist. Este frumos să ai idealuri, dar nu trebuie să trăiești doar în ele. Trebuie să mai cobori și cu picioarele pe pământ. Asta își dorește de la tine Saturn din Casa cincea. Să fii cât mai matur și cât mai înțelept. 

Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Taur până în martie 2025

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este o zi buna să spui ce iți place. Trebuie să te implici în discuții, să exiști, nu doar să îi lași pe ceilalți să vorbească. Nu te lăsa ignorat tot timpul.

Pești/Ascendent în Pești

Azi te iei prea în serios. Din păcate, rudele, familia, nu știu ce se întâmplă și au nevoie de tine să fii mai tolerant, mai empatic, mai liniștit. Însă, îți va fi foarte greu.

Mituri în astrologie. Deconstruim concepții greșite despre ZODII!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel