Horoscop zilnic pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. O zodie are nevoie de sprijin

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic 26 iunie. Ce mesaje au astrele pentru acești șase nativi ai zodiacului?

Astăzi, avem un trigon între Mercur din Rac și Saturn din Pești, ceea ce înseamnă că vom reuși să ne comunicăm emoțiile mult mai ușor. De asemenea, suntem mai declarativi, suntem empatici și oarecum, mai toleranți. Este un aspect foarte bun pentru a face ideile să prindă formă. 

Berbec/Ascendent în Berbec

La ce te ajută pe tine trigonul dintre Mercur și Saturn? Să aplanezi mai bine conflictele din familie, dar și să mai lași de la tine și să faci compromisuri, astfel încât să fie mai bine în mediul tău înconjurător.

Poziția lui Lilith în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna Neagră în Berbec la momentul nașterii?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Acest trigon dintre Mercur, guvernatorul tău și Saturn te ajută să îmbini cum trebuie dorința de a face lucruri cu cea de a le face la un nivel total diferit de cel de până acum. Cu alte cuvinte, vrei ceva mult mai bun, mai special, dar care să reziste în timp. Indiferent dacă este vorba despre un proiect la serviciu, despre o investiție sau o simplă discuție cu un coleg. 

Leu/Ascendent în Leu

Discuțiile despre probleme și despre momentele în care ai fost victimă sunt bune, te ajută să ventilezi. Dar dacă stai de dimineața până seara în astfel de discuții, nu este la fel de sănătos pentru tine. Momentele care în trecut te-au tulburat nu trebuie să le vezi perfecte acum.

Balanță/Ascendent în Balanță

Este o perioadă nemaipomenită și o zi extraordinară pentru a reuși să înțelegi ce vrea șeful dar ce vor și colegii. Când te înțelegi bine și cu unii și cu alții, proiectele tale vor fi de succes, tu vei fi apreciat, dar este nevoie de timp.

Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Sunt multe de făcut pentru casă și gospodărie, așa că, dacă ai nevoie de sprijin, cere-l. Nu aștepta să ți se ofere și nu te supăra dacă toți oamenii nu te pot ajuta. Lasă orgoliul la o parte, azi nu ai nevoie de el. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Aspectul de azi nu este pe placul tău, chiar dacă are loc intre Saturn, guvernatorul tău și Mercur din Casa a șasea. Simți că se rup bucățele din tine, apar și pierderi financiare. În sinea ta, zici că ești optimist, dar negi că există niște probleme doar ca să nu te cerți cu oamenii sau să nu intri în panică.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel