Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscopul toamnei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile toamnei pentru Vărsător și cei cu Ascendent în Vărsător!

Horoscop toamnă 2024 Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ești protagonistul acestei toamne. Pe 20 noiembrie, Pluto va reveni definitiv în semnul tău. Până pe 15 noiembrie, Saturn, guvernatorul tău, este retrograd.

În septembrie, octombrie și mare parte din noiembrie, vei simți că te ajută ceva. Poate că treci prin probleme de sănătate, sunt schimbări la locul de muncă sau pe plan relațional. 

În perioada toamnei, nu ai control asupra vieții tale. Dar când Pluto revine în semnul tău, trebuie să îți găsești puterea interioară să îți recapeți controlul.

Pe plan financiar, trebuie să fii foarte atent. Retrogradarea lui Saturn face ravagii. Și dacă primești bani în plus, se duc cât ai clipi.  Vei face multe ajustări în acest plan, din care o să ai de învățat lecții. Nu mai poți cheltui ca până acum. Poți lua o decizie pentru o investiție pe termen lung. Indiferent de vârsta pe care o ai, Saturn te va obliga să trăiești cu mai puțin. În plus, apar des cheltuieli importante. Te vei confrunta și cu situații neplăcute la locul de muncă, însă nu vor dura mult.

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Cu Marte în casa a șasea, trebuie să fii atent și la sănătate. Marte este cu intervențiile, cum ar fi o cusătură, o lovitură sau o operație. 
Pe 4 noiembrie, Pluto se duce în casa a șaptea, cea a relațiilor. Lucrurile se vor agita. Te cerți cu partenerul din nimic.

Cu Jupiter în casa a cincea, retrograd sau direct, apar și destul de multe oportunități, mai ales pe plan amoros.

Neptun este retrograd până pe 8 decembrie. Pentru tine, această retrogradare îți aduce confuzie tot în zona financiară. Vei avea idei de monetizare. Va trebui să fii mai chibzuit cu cheltuieli, deoarece ai putea întâmpina probleme. Chiar dacă îți faci mici bucurii, fă tot posibilul să nu risipești banii pe lucruri de care nu ai nevoie. Când vine vorba despre investiții, încearcă să nu te lași influențat de apropiați. 

Mercur își va încheia retrogradarea pe 29 august, dar efectele acesteia se vor resimți până pe 26 septembrie. Ce ți se poate întâmpla? Din nou, vorbim despre zona financiară, care este dată peste cap. Chiar dacă tu ai prevăzut anumite cheltuieli, vor apărea și altele. O să te victimizezi foarte mult. Mai mult decât atât, trebuie să te gândești foarte mult la cum îți consumi energia și resursele. Nu vorbim doar despre bani, ci despre timp, energie, disponibilitate. Cu Mercur retrograd în casa a șaptea, pot apărea multe subiecte de discutat în relație. Totodată, te poți reîntâlni cu foști parteneri. Dacă cineva se va reîntoarce în viața ta, va pleca la fel de repede din cauza careului Mercur-Uranus. Ai grijă și la alianțele pe care le faci. 

Îți recomandăm și William Lilly, astrologul care a prezis viitorul: „Dumnezeu guvernează totul prin providența Sa divină și stelele, cu permisiunea Sa, sunt instrumente!” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel