Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscopul toamnei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile toamnei pentru Taur și cei cu Ascendent în Taur!

Horoscop toamnă 2024 Taur/Ascendent în Taur

În ultimele luni, ai trecut prin multe provocări. Jupiter a ieșit din semnul tău, iar acum Mercur este retrograd în casa a cincea. Întâmpini probleme și cu banii, dar și cu creativitatea sau cu copilul. Crezi că îl poți înscrie la grădiniță, școală sau altă formă de învățământ fără probleme, dar nu va fi așa. Dacă ești student sau profesor, această perioadă poate fi marcată de confuzii și examene dificile.

Ce îți aduce toamna? Jupiter este în casa a doua și va retrograda începând cu data de 9 octombrie. Dacă faci greșeli financiare și le bagi sub preș, vor reieși la suprafață și vor fi amplificate. Cu Jupiter retrograd înseamnă că va trebui să negociezi din nou, să îți ceri drepturile și să ai mai multă grijă de bugetul tău.  Pe tot parcursul toamnei, va trebui să fii atent ce cheltuieli și investiții faci. Să ai în vedere că nu este cazul să exagerezi. Orice exces de zel va fi pedepsit.

În august, Jupiter face un careu cu Saturn, pe care îl va reface în decembrie. Toată această perioadă îți va atrage atenția să fii mai cumpătat și încrezător. Dar tot tu va trebui să știi care îți este locul din punct de vedere financiar. Nu trebuie să te bazezi pe banii care îi vei face peste jumătate de an sau la anul. Ci doar pe ce ai aici și acum. Dacă vrei să investești într-un proiect, fă-o treptat. Nu îți pune toate ouăle într-un coș.

Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Berbec/Ascendent în Berbec

În septembrie, Marte va intra în casa a treia. După care se duce în casa a patra, unde se și pregătește de retrogradare. Spre finalul toamnei, ți-ai putea dori să te muți, să construiești un alt etaj sau să vinzi un imobil. Chestiunile imobiliare sunt destul de agitate, dar și destul de necesare. Cu cât le amâni, cu atât vei avea de suferit. Un ultim sfat este să faci negocierile în beneficiul tău.

Până pe 15 noiembrie, Saturn, guvernatorul casei a zecea, este retrograd în casa a unsprezecea. Din punct de vedere profesional, fie poți întâmpina momente de liniște, fie de maximă frustrare. La actualul loc de muncă, te-ai putea simți plictisit sau să ți se pară că nu mai pot evolua. Totodată, îți mai vine și ideea că faci prea multe și nimeni nu te apreciază. Retrogradarea lui Saturn în casa a unsprezecea îți blochează accesul la unii dintre oamenii de până acum.

În plus, cu Neptun retrograd până pe 8 decembrie, este posibil să te distanțezi de unele persoane apropiate. Chiar dacă relațiile tale sunt supuse testelor și devin haotice, nu ai niciun motiv să te temi. Noi îți recomandăm să te retragi și să reflectezi asupra modului în care te raportezi la alșii. Gândește-te că există posibilitatea să pui unii oameni importanți pe un piedestal, iar astfel riști să rămâi dezamăgit. Dacă există probleme dificile de rezolvat sau care nu te privesc în mod direct, evită să te implici în acestea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel