Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscopul toamnei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile toamnei pentru Scorpion și cei cu Ascendent în Scorpion!

Horoscop toamnă 2024 Scorpion/Ascendent în Scorpion

Până pe 15 noiembrie, Saturn este retrograd în casa a cincea. Pe plan amoros, veștile nu sunt bune. Saturn are darul de a te face apatic. Tu ai nevoie de iubire, afecțiune și știi că o meriți. Momentan, faci anumite compromisuri. De pe la finalul lui noiembrie, nu mai trebuie să faci asta.

Trebuie să nu mai depinzi de iubirea și de părerea celorlalți. Adică va trebui să înveți să te iubești pe tine însuți. Niște momente grele te vor învăța cum să te iubești. Din păcate, nu va fi precum în basme. Fii mai exigent cu privire la viață. Saturn nu te mai lasă să te bucuri de lucrurile pentru care erai entuziasmat. În interior, vei simți un gol. 

În decembrie, Marte, guvernatorul tău, va retrograda. Dar efectele retrogradării se vor simți din septembrie și octombrie. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, prin octombrie, apar niște provocări la locul de muncă care îți vor arăta că nu se mai poate. Apare un conflict, o situație mai tensionată sau ți se va părea că oamenii din jurul tău sunt limitați. Așa va apărea frustrarea. La începutul lui decembrie, va trebui să ai altă atitudine în ceea ce privește locul de muncă. Dacă nu o vei schimba, nu te aștepta ca oamenii respectivi să vină către voi cu o creștere salarială, un beneficiu sau anumite avantaje. În această perioadă, trebuie să vă cristalizați o anumită atitudine pe care să o purtați la locul de muncă pentru ca toți băieții să știe cum să te abordeze. Vei face anumite lucruri, dar doar dacă primești ceva în schimb. 

Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Va trebui să ai mai mare grijă și la sănătate. Nu te poți baza pe ideea că ție nu are cum ți se întâmple că ești tânăr și nu ai niciun simptom. Este recomandat să te ocupi de prevenție. Toamna va veni cu oportunități dacă îți dorești să călătorești sau să studiezi.
Cu Neptun retrograd până pe 8 decembrie, creativitatea ta va atinge cote uimitoare! Îi poți inspira și pe alții cu poveștile tale. Cu retrogradarea lui Neptun, există riscul să fii mai suspicios și gelos, însă nu vei avea dovezi și argumente clare. Poți fi tentat să te îndrăgostești de dragoste. 

Deși Mercur își oprește retrogradarea pe 29 august, efectele se vor resimți până pe 26 septembrie. În cercul tău social, pot apărea tot felul de evenimente și schimbări. Poți relua legătura cu persoanele dragi, la care ai ținut la un moment dat. În plus, la locul de muncă se pot întâmpla lucruri care nu sunt pe placul tău. Mercur va face un careu și cu Uranus. Deși la serviciu ți se promite ceva, nu se va întâmpla așa cum ai visat tu. Nu uita că la furie nu se iau decizii! 

Îți recomandăm și Marc Jones, decanul astrologiei americane: „Astrologia, ca orice psihologie, este capabilă să prezică probabilitățile într-o situație dată!” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel