Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscopul toamnei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile toamnei pentru Săgetător și cei cu Ascendent în Săgetător!

Horoscop toamnă 2024 Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pe 9 octombrie, Jupiter va retrograda în casa a șaptea. Toate momentele în care ai zis că nu are rost să discuți anumite subiecte pe plan relațional, se vor întoarce împotriva ta. Nu mai merge să te comporți ca și cum nimic nu se întâmplă. Dacă nu îți rezolvi problemele serioase, nu le abordezi și nu le scoți la iveală, te vor măcina. Vor mânca relația în profunzime.

Chiar și cu Jupiter retrograd, pentru cei singuri pot apărea oportunități. Însă nu este momentul cel mai bun să te grăbești. Nici nu te lăsa furat de imagine. 

Cu Saturn retrograd în casa a patra, apar probleme în zona imobiliară și cu familia. Va trebui să cauți liniște. Discută ce ai nevoie să faci pentru a găsi pacea. De exemplu, poate trebuie să renunți la câteva ore suplimentare de lucru pentru a fi liniște acasă. Fără aceasta, nu poți construi nimic în această toamnă. 

Mai este un aspect important de discutat. În septembrie și octombrie, nu trebuie să te culci pe o ureche când vine vorba de bani, fie că este vorba de investiții, fie de rate. Pe plan financiar, vor apărea provocări serioase.

Pe plan personal, vei simți că trăiești o adevărată telenovelă. Tu vei face tot posibilul să eviți situațiile tensionate, dar ele tot vor apărea. Chiar și responsabiliățile se vor ține precum scaiul de tine. Astrele îți recomandă să nu te lași copleșit, ci să găsești sprijin sau să vorbești cât mai deschis cu partenerul. Așa o să ajungeți la un numitor comun. 

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

După cum probabil știi, retrogradarea lui Mercur se încheie pe 29 august. Dar efectele acesteia se vor resimți până pe 26 septembrie. Până acum, retrogradarea lui Mercur ți-a adus un risc mare de instabilitate pe plan profesional. Dacă știi că ai un program, nu te vei putea ține de el. Orice te-ar pune șeful să faci, asigură-te că ai dovezi. Totodată, călătoriile vor fi afectate. În plus, ciocnirile din cuplu vor fi mai dese. Dacă pleci într-o drumeție alături de partener, vei stai numai cu gura pe el.

Îți readucem aminte și că Neptun este retrograd până pe 8 septembrie. Emoțiile tale vor fi instabile.  Vei trece de la siguranță la haos, de la pragmatism la nostalgie. Cu greu o să îți gestionezi stările. Unele lucruri pe care le poți afla despre rudele tale, îți vor schimba percepția despre ele. Nu te grăbi când vine vorba de chestiuni imobiliare.

Să mai discutăm un pic despre Saturn retrograd în casa a patra. Acesta va fi retrograd până pe 15 noiembrie. Există șansa ca unele lucruri din casă să ți se strice. Dacă ți-ai cumpărat o casă și erai pregătit să te muți, să știi că se va amâna. Dat fiind că tot ceea ce ține de această zonă îți va provoca frustrări, probabil nu vei mai vrea să faci nimic. Saturn vrea să îți arate că nu deții puterea supremă. Dar nu vrea să te comporți precum un copil. În plus, un membru al familiei ar putea avea probleme de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel