Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscopul toamnei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile toamnei pentru Rac și cei cu Ascendent în Rac!

Horoscop toamnă 2024 Rac/Ascendent în Rac

Am putea spune că toamna aceasta vine pentru tine cu multe promisiuni. De ce? Pentru că Marte va intra în semnul tău pe data de 4 septembrie și se va și întoarce retrograd în semnul tău la finalul anului. Așadar, astrologul îți recomandă să faci pace cu momentele în care lucrurile nu îți ies atunci când îți dorești. 

Altfel spus, orice amânare, orice anulare, orice întârziere, toate acestea își au rostul. Dar, în același timp, în septembrie, octombrie și noiembrie, nu o să fie nimeni mai nervos decât vei fi tu. Ce trebuie să ai în vedere?

Atunci când Marte intră într-un semn, astfel încât totul să funcționeze mai bine în viața ta, trebuie să faci cât mai multă mișcare. Așa că merită să te plimbi, să mergi în călătorii, să mergi la evenimente, să te duci la sală, să alergi în parc, să te bucuri de plimbări lungi. Pe scurt, ai nevoie de cât mai multe activități fizice. Astfel încât nervii, tensiunile ori stresul să nu se reverse mai ales pe plan profesional. Pentru că de acolo s-ar putea să apară provocări și momente în care ți se pare că se comite o nedreptate. Pentru că vezi că știi sau că poți mai mult decât o fac alții, dar dintr-o dată, parcă oamenii nu mai văd nimic, iar tu vei dori să le demonstrezi. 

Însă orice exces de zel și orice dorință de a le demonstra ceva celorlalți se va lăsa cu multe eforturi pierdute în zadar, resurse cheltuite aiurea. Așa că astrologul Daniela Simulescu îți sugerează ca mai degrabă să iți vezi interesul.

De asemenea, cu Jupiter în Casa a douăsprezecea, bineînțeles cei dragi, dar și tu, trebuie să aveți mult mai multă grijă de sănătate. Acest aspect este foarte, foarte important. Și, totodată, cum Marte va retrograda în Casa a doua la finalul anului, astrologul te roagă să fii la fel de atent și asupra zonei financiare. Vezi ce cheltuieli ai, pe ce se duc banii, de unde mai poți să iei, pe unde mai poți să ajustezi lucrurile. 

Saturn a retrogradat pe 29 iunie și va rămâne în acest fel până pe 15 noiembrie.

În cazul tău, Saturn guvernează casa a șaptea, ceea ce înseamnă că partenerul tău trece prin evenimente importante care te influențează și pe tine, având un impact asupra stării tale emoționale.

Saturn retrograd în casa a noua aduce blocaje și lecții legate de călătorii, mutări, întoarceri în țară sau învățământ. Acest tranzit îți poate aduce dificultăți în aceste domenii, oferindu-ți oportunitatea de a reflecta și de a învăța.

Ce face Saturn retrograd în plus? Îți arată că nu ești întotdeauna cel mai deștept din încăpere. Este posibil să te frustrezi și să te enervezi, dar Marele Malefic te pune în fața alegerii: să rămâi victimă sau să îți dedici timp pentru a deveni mai înțelept. Dacă alegi să înveți, vei găsi soluții și vei avansa.

Chiar dacă te afli la o vârstă înaintată sau ai impresia că ai învățat deja tot ce este necesar, Saturn retrograd nu ține cont de vârstă. Acum este momentul să te întorci în timp și să îți amintești de dorințele neîmplinite de a urma o facultate sau un curs. Saturn retrograd îți oferă șansa de a începe ceva ce ai lăsat neterminat în trecut.

Dacă luăm în considerare și cele trei eclipse, perioada dintre septembrie și noiembrie te va învăța, într-un mod plăcut sau mai puțin plăcut, cât timp aloci pentru tine în comparație cu sacrificiile făcute pentru ceilalți. Fii pregătit pentru conflicte și pentru unele decizii luate pe moment.

Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Taur/Ascendent în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel