Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscopul toamnei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile toamnei pentru Pești și cei cu Ascendent în Pești!

Horoscop toamnă 2024 Pești/Ascendent în Pești

Până pe 15 noiembrie, Saturn este retrograd în semnul tău. Îți aduce maturizare pe toate planurile.

Pe 4 septembrie, Marte intră în casa a cincea. Dintr-o dată, vei avea chef de viață și de aventură. Ai nevoie să reaprinzi flacăra pasiunii. În plus, poți deveni foarte creativ. Acest tranzit te mai ajută. 

Saturn retrograd este ca și cum ai avea un profesor dur care este tot timpul după tine. Nu te poți bucura. Muncești mult, dar nu ai bani. Sau ai o relație, însă nu te simți la fel de iubit. Ceva îți lipsește. După ce Saturn își încheie retrogradarea, îți vei reveni.

La anul, vei scăpa puțin de Saturn din semnul tău. O să mai respiri. Dar una este să scapi de el când l-ai ascultat, iar alta este când nu l-ai băgat în seamă. Dacă te-ai ocupat de sănătate și ți-ai dat seama cât de autentic ești, este un lucru pozitiv. Altfel te vei găsi plin de regrete. Acum trebuie să descoperi ce contează cu adevărat. De exemplu, poate te-ai gândit că ai nevoie numai de carieră și bani. Scara de valori ți se modfică considerabil. 

Pe 9 octombrie, Jupiter, guvernatorul tău, va retrograda în casa a patra. Te muți, te întorci într-un loc, te ocupi de chestiunile imobiliare. Vrei să vinzi, să cumperi sau să îmbunătățești. Relația cu familia va trece prin tot felul de schimbări. Poate fi vorba de evenimente, de unii oameni bolnavi sau va trebui să sprijini anumite persoane la care ții foarte mult.

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, această toamnă te ajută să îți dai seama ce contează cu adevărat și cât valorezi tu. Care este prețul tău? De la anul încolo nu mai ai cum să îl neglijezi. Dar nu contează cum te îmbraci, ci care e valoarea ta interioară. 

Saturn îi îmbătrânește pe cei mai tineri și îi întinerește pe cei mai în vârstă. În aceasta perioadă, nu îți mai poți ignora probleme de sănătate. Dacă ai testat diverse leacuri până acum, va trebui să te bazezi doar pe un specialist. Te maturizezi în această perioadă cât alții într-un an. Saturn retrograd vine cu multă muncă. La serviciu, chiar dacă ai deja proiecte, mai pot apărea și altele. La școală și în familie, pot fi probleme.

Eclipsele se petrec pe axa 2-8, cea a banilor sau a resurselor. Un lucru este cert! Nu vei avea timp să te plictisești în această toamnă! Indiferent de lecțiile sau provocările prin care vei trece, o să găsești soluții uimitoare. Vei căpăta reziliență până în noiembrie. Te va ajuta foarte mult în viitorul apropiat!

La aceste aspecte mai contribuie și Neptun din semnul tău, care este retrograd până pe 8 decembrie. O să fii preocupat, în primul rând, să îți redefinești imaginea publică. Nu o să îți mai dai seama cine ești. Ce vei face? O să experimentezi dferite look-uri și stiluri de viață. Însă să ții minte, nu trebuie să te lași influențat. Există șansa să te regăsești implicat în diferit situații sau te vei lovi de dileme numeroase. 

Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel