Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscopul toamnei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile toamnei pentru Leu și cei cu Ascendent în Leu!

Horoscop toamnă 2024 Leu/Ascendent în Leu

Pe 4 noiembrie, Marte va intra în semnul tău. Dar de 4 septembrie, acesta va fi în casa a douăsprezecea. În această perioadă, cel mai bine ar fi să faci un pas în spate. Dacă vei forța ceva, o să te simți sabotat. Dar din păcate, acesta va fi un auto-sabotaj.

Recomandarea Danielei Simulescu este ca de pe 4 septembrie, să nu neglijezi deloc sănătatea, dar nici să devii ipohondru. Nu te contamina cu problemele altora. Însă nu sta departe dacă cineva îți cere sprijinul. Cu alte cuvinte, trebuie să găsești un punct de echilibru.

Perioada în care dai un pas în spate îți poate fi prielnică pentru reîncărcarea bateriilor și ca să îți restabilești planurile pentru viitorul apropiat.

Începând cu data de 9 octombrie, Jupiter va retrograda în casa a unsprezecea. Ceea ce-ai considerat tu că trebuie să se întâmple în 2024, nu va mai avea loc. Poate că ți s-au făcut anumite promisiuni sau ai început anumite proiecte, dar ele nu decurg așa cum ți-ai imaginat. Nu este cazul să le abandonezi. Cu Marte în casa douăsprezecea, prima intenție de a renunța. Rămâi acolo chiar dacă pe moment nu primești validarea, respectul sau recunoașterea pe care le meriți.

Ai văzut și Atrage-l pe Mercur retrograd de partea ta! ȘAPTE trucuri utile pentru o mai bună productivitate?

Când Marte va intra în semnul tău, îți va aduce destul de multe beneficii. Mai ales pentru cei care acceptă că din când în când pot pierde. Marte în casa a douăsprezecea îți poate aduce și pierderi. Dar când este în casa întâi, vei avea mai multă încredere în tine și o să lupți pentru drepturile tale. De pe 7 decembrie, Marte va retrograda în semnul tău. Orice ai decide în noiembrie, la un moment dat va fi reluat.

Până pe 15 noiembrie, Saturn rămâne retrograd în casa a opta. Din păcate, veștile nu sunt bune pe plan relațional și financiar. Aici vor exista câteva limitări. Nici relațiile cu instituțiile financiare nu vor mai fi cele pe care le știai. Să zicem că vrei să iei un împrumut de la o bancă, dar vei afla că nu îndeplinești condițiile. Tu vei vrea foarte multe, însă primești destul de puține. Saturn te va învăța cum să trăiești și în alt fel de condiții, nu în cele pe care le visai.

Până pe 8 decembrie, Neptun este retrograd. Va trebui să fii atent la relațiile pe care le formezi în perioada retrogradării lui Neptun. Poți descoperi secrete pe care nu voiai să le știi. În plus, fricile inutile te pot copleși. Ceilalți ar putea afla rapid lucruri despre tine. Va trebui să te accepți cu bune și cu rele. Totodată, îți recomandăm să eviți infidelitățile și nu îți consumi energia cu oamenii nepotriviți.

Îți recomandăm și acest articol: William Lilly, astrologul care a prezis viitorul: „Dumnezeu guvernează totul prin providența Sa divină și stelele, cu permisiunea Sa, sunt instrumente!” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel