Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscopul toamnei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile toamnei pentru Gemeni și cei cu Ascendent în Gemeni!

Horoscop toamnă 2024 Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ei bine, Jupiter este în semnul tău, în continuare. Va retrograda începând cu data de 9 octombrie, iar Saturn este și el retrograd în Casa a zecea a carierei și a statutului. Așadar, poate fi o perioadă în care primiți anumite beneficii. Dar atenție, că nu sunt neapărat cele pe care le-ai fi dorit sau poate ai dorit să progresezi, să avansezi.

Există șansa de a te simți limitat, nu neapărat de persoanele cu care lucrezi, dar oarecum, de viață. Ești în acel moment în care muncești mult, te implici, depui efort dar nu se văd roadele așa cum ți-ai fi dorit. Dar o să câștigi în mod clar reziliență pe plan profesional. O să te ajute extrem de mult.

Totodată, din septembrie încolo, Marte va intra în Casa a doua. Ceea ce înseamnă că apar cheltuieli. Sau surprize, fie ele plăcute sau mai mult neplăcute. Așa că pot apărea momente în care te temi puțin, în care nu știi încotro să o iei din punct de vedere financiar. Apar cheltuieli, nu știi pe unde și cum să mai învârți banii, nu știi de unde să mai iei și pe unde să mai pui. 

Dacă apar aceste provocări în viața ta, astrologul Daniela Simulescu îți recomandă ca acele cheltuieli menite răsfățului și bucuriei proprii să fie puțin amânate în acest interval. Ele nu își au rostul momentan. 

Mercur va fi retrograd doar în luna august, deci din toamnă nu o să mai ai parte de acest tranzit. Poți să tragi aer în piept și să stai un pic mai liniștit. 

Ca recomandare principală, Jupiter vine cu beneficii doar dacă ești dispus să înveți și să fii mai flexibil. 

Saturn retrograd în casa carierei aduce cu siguranță un accent pe responsabilități și provocări profesionale. Poate fi frustrant să simți că eforturile tale nu sunt recunoscute sau apreciate, dar acest proces este parte a unei maturizări importante pe plan profesional. Este o perioadă în care sunt testate abilitățile tale de a gestiona sarcinile și de a persevera în fața dificultăților.

Tot acest tranzit al lui Saturn sugerează că perioada aceasta va aduce în centrul atenției responsabilitățile legate de familie și carieră. Este posibil să fii nevoit să preiei roluri suplimentare sau să gestionezi sarcini importante legate de cei dragi, fie că este vorba de îngrijire, suport emoțional sau administrativ. Aceasta poate însemna să te ocupi de probleme familiale care necesită o atenție deosebită și să îți ajustezi prioritățile pentru a răspunde acestor nevoi.

Pe de altă parte, această perioadă poate aduce și schimbări în statutul tău relațional, inclusiv oficializarea unor relații importante. Poate fi vorba despre angajamente serioase, cum ar fi logodna, căsătoria sau asumarea unui rol semnificativ într-o relație.

Deși Saturn poate părea că îți pune la încercare răbdarea, Jupiter îți oferă suportul necesar pentru a naviga prin aceste provocări. Jupiter aduce oportunități de creștere, expansiune și optimism, așa că, chiar și în momentele dificile, este important să îți păstrezi încrederea în tine și să rămâi deschis la posibilitățile care pot apărea.

Vestea bună este că atunci când te aștepți mai puțin, recompensele și recunoașterea eforturilor tale vor începe să vină. Răbdarea și perseverența sunt cheia, iar cu Jupiter în favoarea ta, ai toate șansele să transformi aceste provocări în realizări semnificative.

Horoscop 2025 Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel