Horoscop TOAMNĂ 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop toamnă. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru fiecare zodie și ascendent!

În toamnă, vom avea trei eclipse: două de Lună(18 septembrie și 17 octombrie) și una de Soare(2 octombrie). Cea de pe 2 octombrie se va petrece în apropierea lui Lilith, ceea ce înseamnă că ne vom distra serios! Vom vedea momente șocante din partea lumii.

Saturn rămâne retrograd, până în noiembrie, în Pești. Acest tranzit ne trezește la o realitate mai dură. Poți descoperi că te-ai autoamăgit și ar trebui să te oprești din a visa cu ochii deschiși. Saturn cere de la noi simplitate, minimalism și lupte alese în mod isteț.

Berbec/Ascendent în Berbec

Începutul toamnei îți poate aduce multe evenimente în familie și schimbări serioase în gospodărie. Poate vei avea nevoie de îmbunătățiri în casă sau de o mutare. O să îți dorești condiții și confort. Pluto revine în casa carierei, așadar vei lua niște decizii radicale în acest domeniu. Universul îți va atrage atenția. Cum este relația ta cu familia? Dar pe plan amoros cum o duci? Este necesar să îți dai seama ce s-a întâmplat la începutul anului 2024.

Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Pe 9 octombrie, Jupiter retrogradează în casa a doua. Orice greșeală financiară băgată sub preș, va ieși la suprafață. Jupiter retograd te împinge să negociezi din nou, să îți ceri drepturile și să fii mai atent la bugetul tău. Orice exces de zel când vine vorba de cheltuieli și investiții, va fi pedepsit. Careul dintre Jupiter și Saturn te face mai cumpătat și încrezător.

Vezi aici previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pe 9 octombrie, Jupiter din semnul tău va retrograda. Saturn este retrograd în casa carierei și a statutului. În această perioadă, primești anumite beneficii. Dar nu vor fi neapărat cele la care ai aspirat. Te poți simți limitat de viață. Chiar dacă muncești și depui efort, nu vezi roadele așa cum ai plănuit. O să câștigi reziliență pe plan profesional. Marte intră în casa banilor și resurselor, ceea ce îți va aduce cheltuieli.

Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Toamna aceasta îți aduce unele promisiuni. Pe 4 septembrie, Marte va intra în semnul tău. La finalul anului, se va întoarce retrograd. Va trebui să faci pace cu momentele în care lucrurile nu îți ies așa cum le-ai planificat. Chiar dacă apar anulări, întârzieri sau amânări, să știi că acestea au un rost. Cu toate acestea, vei fi foarte nervos pe durata toamnei. Pentru a prevenii nervii și stresul, plimbă-te sau apucă-te de activități fizice. Pot apărea și momente în care vei considera că ți s-a produs o nedreptate.

Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

De pe 4 septembrie, Marte va tranzita casa a douăsprezecea. După care, pe 4 noiembrie, va intra în semnul tău. Este recomandat să faci un pas în spate. Cu cât forțezi ceva, cu atât te simți sabotat. Dar vorbim despre un auto-sabotaj. De la începutul toamnei, nu neglija sănătatea. Dar nici nu deveni ipohondru! Ar fi bine să nu te contaminezi cu problemele altora, dar nici să ignori dacă ți se cere ajutorul. 

Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Până pe 15 noiembrie, Saturn este retrograd în casa relațiilor. Din punct de vedere relațional, trebuie să fii serios, matur și responsabil. Nu te poți plânge, deoarece Saturn urăște victimizarea. Nu îți bârfi partenerul cu prietenele. Nici partenera cu băieții la fotbal. Trebuie să discuți cu partenerul pentru a vedeace nu funcționează. Sfaturile din exterior nu îți sunt de folos. Saturn retrograd te împinge să rezolvi anumite probleme sau să iei unele decizii. Poți simți plictiseală în relații. 

Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Lilith din semnul tău se întâlnește cu Nodul Sud. Poți avea tot felul de idei noncoformiste. Vei deveni rebel și original. Ai putea rupe situații în care ai stat ani de zile. Însă nu o vei face într-un mod echilibrat, ci brusc. Lilith te ajută să te dezlipești de situațiile pe care și le-a dorit societatea de la tine. Compromisul nu își mai are locul. Saturn este retrograd în casa a șasea. Ceea ce se întâmplă la locul de muncă și relațiile cu colegii te vor pune pe gânduri.

Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Până pe 15 noiembrie, Saturn retrograd se află în casa a cincea. Nu avem vești bune pe plan amoros. Saturn are abilitatea de a te face apatic. Tu știi câteva lucruri, anume că ai nevoiedeiubire, afecțiune și știi că le meriți. Dar pentru o perioadă, vei face anumite compromisuri. Începând cu finalul lui noiembrie, nu mai trebuie să faci asta. Este necesar să nu mai depinzi de părerea și opiniile celorlalți. 

Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pe 9 octombrie,  Jupiter își va începe retrogradarea în casa a șaptea. Dacă ai zis că unele discuții pe plan relațion nu își au rost, acum se vor întoarce împotriva ta. Nu te mai poți comporta ca și cum toate sunt în regulă. Va trebui să îți rezolvi problemele serioase și să le abordezi, altfel te vor măcina. Relația va fi mâncată în profunzime. Dacă ești singur, pot apărea oportunități.

Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, este retrograd. Însă ție această retrogradare nu îți dăunează precum celorlalți! Pe 6 octombrie, Jupiter din casa a șasea retrogradează. Până în octombrie, poți face demersurile dacă îți dorești un nou loc de muncă. După aceea, totul va decurge mult mai greu sau te poți răzgândi. Chiar dacă faci schimbarea acum, vor veni momente când te vei întreba dacă ai luat decizia corectă.  Va trebui să te concentrezi și pe sănătate.

Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Tu ești protagonistul în această toamnă! Pe 20 noiembrie, Plutp revine definitiv în semnul tău. Saturn, guvernatorul tău, este retrograd. Nu vei avea control asupra vieții pe întreaga durată a toameni. Dar cu Pluto în semnul tău, va fi nevoie să îți găsești puterea interioară și să îți recapeți controlul. Retrogradarea lui Saturn face ravagii pe plan financiar. Tu poți face rost de bani suplimentari, dar aceștia se vor duce cât ai clipi.

Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Până pe 15 noiembrie, Saturn este retrograd în semnul tău. După cum îți tot zicem, te va maturiza pe toate planurile. La începutul lui septembrie, Marte se duce în casa a cincea. O să îți vină cheful de viață și aventură. Poate ai nevoie să reaprinzi flacăra pasiunii sau să îți găsești un hobby. Ai ocazia de a deveni foarte creativ. Dar cu Saturn retrograd în coastele tale, nu te poți bucura. Simți că îți lipsește ceva. După ce se încheie această retrogradare, îți vei reveni.

Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel