Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscopul toamnei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile toamnei pentru Fecioară și cei cu Ascendent în Fecioară!

Horoscop toamnă 2024 Fecioară/Ascendent în Fecioară

Primul lucru la care trebuie să ne uităm este retrogradarea lui Saturn în casa a șaptea, care va dura până pe 15 noiembrie. Pe plan relațional, trebuie să fii foarte serios, matur și responsabil.  

Și cel mai important, să nu te plângi. Saturn urăște victimizarea.  De exemplu, ieși cu prietenele și începi să îl bârfești pe partener. Sau mergi cu prietenii la un meci de fotbal și începi să te plângi de ce ai acasă. Dar doar te victimizezi fără a găsi soluții. Aceste demersuri nu sunt potrivite, ci trebuie să discuți cu partenerul ceea ce nu funcționează. Dacă cauți sfaturi din exterior, experințele celorlalți oameni nu se potrivesc cu ale tale. Cu Saturn retrograd, va trebui să rezolvi anumite probleme sau să iei unele decizii. 

Totodată, există riscul să simți multă plictiseală în relații. Când se instalează plictiseala, ne supărăm pe omul din fața noastră pentru cele mai mici lucruri. Adică nu vei avea foarte multă răbdare cu partenerul. Tu te vei certa cu el din cauza pretextelor, nu a cauzelor. Pentru a putea discuta ceea ce contează cu adevărat în relația ta, este nevoie de apariția unor momente de frustrare.

Roastul Fecioarelor. Oare se vor mai crede perfecte?

După care, să ne amintim că Jupiter este în casa a zecea. Și îți aduce oportunități pe plan profesional. Doar că s-ar putea să nu le iei în serios, cel puțin până în octombrie când va retrograda. Nu vei vedea oportunitățile așa cum ar trebui și le vei lua peste picior. Ești ironic și sarcastic. Dar din octombrie, îți vei da seama că nu mai este de joacă. Având oportunități, nu poți da vina pe nimeni și pe nimic dacă nu schimbi locul de muncă sau atmosfera. Toate aceste aspecte pe plan profesional se vor întinde până la anul în iunie. Așadar, trage cât poți de tare.

Deși retrogradarea lui Mercur se încheie pe 29 august, efectele se vor resimți până pe 26 septembre. La ce trebuie să fii atent? Dacă nu ai avut curaj să te implici în anumite situații, acum vei reveni asupra acestora. Totul se va da peste cap. De exemplu, când te pregătești de plecarea în concediu, se strică câte ceva prin casă. Dar aceste evenimente neprevăzute au scopul de a te împinge să te ocupi și de alte lucruri. Totodată, chestiunile relaționale sunt foarte importante. Este un moment în care trebuie să îți faci curajul de a vorbi cu cei dragi. Când Mercur retrograd va fi în casa a douăsprezecea, nu neglija sănătatea.

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd în Pești. În ceea ce privește relațiile amoroase, poat apărea confuzia. Când cunoști pe cineva, fii atent la ce calități și defecte are, dar nu te gândi prea mult la viitorul îndepărtat al relației. Dacă ești deja într-o relație, s-ar putea să simți nevoia de mai mult spațiu personal. Într-un aspect pozitiv, cu Saturn retrograd în casa relațiilor și te ajută să eviți deciziile proaste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel