Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscopul toamnei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile toamnei pentru Capricorn și cei cu Ascendent în Capricorn!

Horoscop toamnă 2024 Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, este retrograd până pe data de 15 noiembrie. Dar ție această retrogradare nu îți dăunează atât de mult precum celorlalți. Jupiter este în casa a șasea, unde va retrograda din 6 octombrie. 

Dacă îți dorești un nou loc de muncă, Daniela Simulescu îți recomandă să faci demersurile până în octombrie. După aceea, să știi că totul va decurge mult mai greu. Sau există posibilitatea să te răzgândești tu. Chiar dacă faci acum o schimbare, vei avea momente în octombrie când te vei gândi dacă ai luat decizia cea bună.

Cu Jupiter în casa a șasea, direct sau retrograd, trebuie să te concentrezi pe sănătate. Teoretic, arhetipul Capricornului este cel care se neglijează cel mai mult dintre toți. Ei bine, nu mai este momentul să faci asta. Mergi la doctor, previne sau tratează. De exemplu, nu mai poți să zici „Lasă, am mai avut eu o criză de calciu. Va trece și de data aceasta!” Trebuie să acționezi.

Pe 4 septembrie, Marte va intra în casa a șaptea, unde va rămâne până pe 4 noiembrie. La un moment dat, va retrograda acum, la anul mai precis. Ce trebuie să ai în vedere? Relațiile se pot rupe sau reconecta. Marte vine cu scandal, nu cu liniște. În această toamnă, relația cu partenerul poate fi destul de problematică. Certurile pot apărea din nimicuri. Recomandarea Danielei Simulescu este să nu iei decizii serioase. Ar trebuie să conștientizezi că trebuie să fii alături de partener și la bine, dar și la rău. Mai amână și caută soluții să vă înțelegeți. Chiar ar fi ideal să înveți să negociezi.

William Lilly, astrologul care a prezis viitorul: „Dumnezeu guvernează totul prin providența Sa divină și stelele, cu permisiunea Sa, sunt instrumente!”

Dacă ești singur, astrele te sfătuiesc să nu te grăbești deloc. Atunci când Marte intră în casa a șaptea, nu mai vezi bine persoana respectivă. Când va retrograda acolo, ai putea avea o surpriză. 

De asemenea, orice parteneriat pe care îl ai, chiar și pe plan profesional, poate trece prin suișuri și coborâșuri. Astrologul îți recomandă să îl folosești pe Saturn retrograd în casa a treia. Construiește-ți o viață interioară cât mai puternică, astfel încât când apare o provocare intensă să îți poți recăpăta autocontrolul.

Îți mai spunem câte ceva despre Saturn retrograd în casa a treia. Vei fi mai înțelept, vocal, comunicativ și dornic să împărtășești informații. Chiar dacă lumea din jurul tău este sobră, tu vei fi pus pe glume și vei vrea să interacționezi. Propria minte te va sprijini, îți va fi un mare aliat. Nu ezita să te joci cu ea.

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această retrogradare îți scoate în evidență latura misterioasă. Mai mult, vei avea capacitatea de a fi mai tolerant. Folosește acest tranzit pentru a aplica ideidin trecut sau pentru a căpăta o perspectivă nouă asupra mediului înconjurător. Acum este un moment ideal pentru a reflecta asupra ideilor din trecut. Gândește-te unde ai fi putut proceda diferit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel