Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscopul toamnei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile toamnei pentru Berbec și cei cu Ascendent în Berbec!

La începutul toamnei, așteaptă-te la multe evenimente în familie! Pot apărea și schimbări mai serioase în gospodărie. Pregătește-te să fie nevoie de îmbunătățiri sau chiar de o mutare. Un lucru este sigur, anume că îți vei dori noi condiții și confort. Pluto va reveni în casa carierei. Prin urmare, urmează câteva decizii radicale în acest sens.

Trebuie să îți mai punem în vedere un lucru. Marte, guvernatorul tău, se apropie de retrogradare. Acesta își va începe retrogradarea pe 7 decembrie în casa a cincea. Însă se va întoarce și în casa a patra.

Dar efectele acestei retrogradări se vor simți de pe 4 septembrie atunci când va intra în Rac. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, pe tot parcursul lunilor de toamnă, viața te va lua prin surprindere. O să apară multe evenimente neașteptate. Vor fi anumite situații care nu mai pot continua ca și până acum.  

În această toamnă, Universul îți atrage atenția. Ești bine cu familia? Dar pe plan amoros? Ai niște limite personale? Ce vrei să faci cu viața ta? Te va scoate dintr-o leneveală, dintr-un „lasă că merge așa”. Trebuie să îți dai seama ce s-a întâmplat la începutul anului 2024 și să ai un ochi aruncat în 2025. Îi putem spune o perioadă de tranziție. Dar nu este de tranziție, ci de un conflict interior foarte puternic, care va fi proiectat și în exterior.

ȘASE zodii fac haz de necaz până la sfârșitul lui septembrie. Când se termină vacanța, începe viața!

Altă recomandare a Danielei Simulescu pentru această toamnă este să ai foarte mare grijă la tot ceea ce înseamnă chestiuni administrative. Adică la hârtii, documente, dosare de făcut și la călătorii.

Chiar și relația cu frații și surorile va trece prin multe schimbări. De ce? De pe 9 octombrie, Jupiter va retrograda în casa a treia.

Să vorbim și despre axa Nodurilor Lunare de pe casele unu-șapte. Pe plan relațional, poți avea și aici niște surprize. Totul va depinde de tine. Tu ai toate instrumentele necesare să iei o decizie și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat. Dacă ai așteptări de la alții, acestea vor fi pedepsite la anul.

Decide-te ce îți dorești pe plan personal, cât și profesional. Va trebui să îți dai seama de relația pe care o ai cu familia. Nu mai este cazul să lași de la tine. De asemenea, este necesar să ai mintea deschisă și să înveți foarte multe lucruri.

Până pe 15 noiembrie, Saturn este retrograd în casa a douăsprezecea. Numit în astrologie și Marele Malefic, acesta este guvernatorul caselor a zecea și a unsprezecea. Îți va spori reziliența în carieră. Ți se vor face multe promisiuni, dar acestea nu se vor întâmpla când îți dorești tu, ci la momentul potrivit. În ceea ce privește relațiile sociale, devii mult mai selectiv. Va trebui să acorzi atenție sănătății, atât fizice, cât și mentale, deoarece Saturn poate provoca tristețe, stări depresive și neînțelegeri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel