Horoscop toamnă 2024. Previziuni astrale pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscopul toamnei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile toamnei pentru Balanță și cei cu Ascendent în Balanță!

Horoscop toamnă 2024 Balanță/Ascendent în Balanță

Lilith din semnul tău se va întâlni cu Nodul Sud. În toamnă, ai putea să ai idei noncoformiste. Devii rebel, neconvențional și original. Există posibilitatea să rupi situații în care ai stat ani de zile, dar nu într-un mod echilibrat, ci brusc. Vei dori ca oamenii din jur să știe ce-ai făcut. 

Deși Lilith sperie, părerea Danielei Simulescu este că aceasta te ajută să te dezlipești de acele situații pe care tu le-ai trăit pentru că și-a dorit societatea. Dacă apar certuri cu familia, colegii sau partenerul, vor fi din cauză că este ceva în tine ce nu mai funcționează și care nu mai poate face compromisuri. Din punctul astrologului de vedere, compromisul nu își mai are locul. 

Cu Saturn retrograd în casa a șasea, situațiile de la locul de muncă și relațiile cu colegii te vor pune pe gânduri. Îți vei da seama că nu mai poți să continui într-un fel.  Mai mult decât atât, există posibilitatea ca cei dragi să se confrunte cu problemede sănătate. Pot să se ivească și probleme legate de chestiunile financiare și treburile gospodărești. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, ai putea întâmpina obstacole în obținerea acestuia. Satun retrograd vrea ca tu să muncești, dar fără să ai așteptări. Acest tranzit poate veni cu austeritate. 

Jupiter din casa a noua te ajută. Acesta îți zice: „Vrei schimbări? Vrei să te rupi de aici? Hai să îi urmăm pe cei care au trecut prin asemenea momente și care au făcut-o într-un stil măreț. Nu trebuie să o faci liniștit, ci cu multe sunete!”

Mesaje cosmice de maximă importanță pentru un semn de foc: "Te poți confrunta cu situații neprevăzute!”

În următoarele trei luni, va trebui să explodezi. Pe 4 septembrie, Marte intră în casa a zecea, cea a carierei. Relațiile cu șefii se mai strică. Pot apărea conflicte, certuri, dar ai nevoie să te simți autoritar. 

Ești vizat de toate cele trei eclipse din această toamnă(18 septembrie/ 2 și 17 octombrie). Chiar dacă ești sprijinit de Jupiter, nu vei scăpa fără o serie de provocări. Putem spune că te va urmări dezechilibrul. La începutul, totul se va desfășura pe plan personal. Va fi nevoie să impui câteva decizii radicale. Mai apoi, pe plan profesional va trebui să îți cunoști limitele. 

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Rutina zilnică va fi, cu siguranță, perturbată. Nu îți va fi ușor să organizezi și să îț gestionezi stresul. Retrogradarea lui Neptun te împinge să îți reevaluezi rutina,  alimentația și obiceiurile zilnice. În plus, te poți confrunta cu probleme vechi de sănătate care reapar. Ce ai tu nevoie? De mai multă disciplină în stilul de viață!

Deși Mercur își va încheia retrogradarea pe 29 august, efectele acesteia se vor resimți până pe 26 septembrie. Va trebui să stai departe de oamenii care ți-ai făcut rău în trecut, chiar dacă vorbim despre membrii familiei. Un fost partener poate reveni în viața ta, dar să știi că va fi aceeași poveste. Când Mercur va fi retrograd în casa a unsprezecea, vei găsi ajutor acolo unde nu te-ai fi gândit niciodată. Chiar dacă nu vor fi oamenii de la care te aștepți. Gândește-te că prietenii tăi au propriile vieți. Prin urmare, nu și le pot face în funcție de tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel