Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce informații utile referitoare la horoscopul lunii viitoare. Iată cum vor fi vizate următoarele semne zodiacale!

După luna august, afectată serios de retrogradarea lui Mercur, iată că vine septembrie cu numeroase promisiuni. Și nu doar atât! Astrele ne pregătesc o suită de evenimente amețitoare. De fapt, toamna despre asta este. Despre muncă, recoltă și curățenie. Reîntoarcerea lui Pluto în Capricorn, intrarea lui Marte în Rac, Eclipsa de Lună afectată de Neptun, retrogradarea lui Uranus. Acestea sunt doar câteva din episoadele serialului dramatic regizat de univers pentru prima lună a toamnei.

Cum va fi luna septembrie pentru următoarele patru semne ale zodiacului?

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Horoscop Leu/Ascendent în Leu SEPTEMBRIE 2024

Primul lucru pe care ți-l putem spune este că Eclipsa care va avea loc pe data de 18 septembrie se petrece la tine pe Axa 2-8, cea a veniturilor și a resurselor, a bugetului și a veniturilor la comun. Oarecum, întreaga lună septembrie vorbește despre pierderi. Dar mai trebuie să reții un lucru. Și Marte intră în Casa a douăsprezecea pe data de 4 septembrie. Acest tranzit, care va ține până pe 4 noiembrie, când Marte va intra în semnul tău, nu te ajută decât să faci niște curățenie.

Astrologul îți recomandă să ai în vedere următorul lucru în septembrie: orice criză sau pierdere se pot transforma în adevărate oportunități pentru tine. Acolo unde nimeni nu vede ceva folositor sau cu sens, tu o să reușești. Trebuie să accepți că pentru a câștiga, va fi nevoie că mai întâi să pierzi. Poate pierzi bani, unele negocieri nu ies așa cum ți-ai dorit, ori la serviciu, acea mărire la care visai de mult timp nu vine când te aștepți. Vei trece prin tot felul de momente în care te vei simți abandonat, vei simți că pierzi sau că ești ghinionist. Toate aceste dificultăți te pregătesc, însă, pentru niște oportunități. 

Când Marte tranzitează Casa a douăsprezecea, vorbim despre sănătate, dar și despre a face un pas în spate. Orice exces de zel nu îți este prielnic. Pe partea de resurse nu prea stai bine. Nu ne referim doar la bani, ci și la timp, la energie. Așadar, trebuie să ții cu dinții de ceea ce ai și să te protejezi cât mai mult. Deci, ține-te de prevenție, ai grijă de somn, de odihnă. Dar și cu ce oameni te lași înconjurat. Poți să creezi anumite disensiuni în jurul tău, dar nu trebuie să te victimizezi și să te superi dacă oamenii nu vor fi foarte buni cu tine. Pe 4 noiembrie, Marte va intra în semnul tău, de unde va și retrograda. Așa că trebuie să îți pregătești terenul pentru ceva mult mai important.

Horoscop 2025 Leu

Horoscop Fecioară/Ascendent în Fecioară SEPTEMBRIE 2024

Pe data de 3 septembrie, avem o Lună Nouă în semnul tău, iar pe 18 septembrie, o Lună Plină în Casa a șaptea, dar și o eclipsă. Așadar, va fi vorba despre "eu" versus "tu", mai ales în relația de cuplu. Pentru unii s-ar putea ca septembrie să vină ca o încununare a eforturilor pe plan personal, asta însemnând și trecerea la un alt nivel într-o relație, dar poate chiar și o despărțire. 

În același timp, trebuie să ai în vedere ceva. Mercur, guvernatorul tău, o să reintre în semnul tău pe data de 9 septembrie. De atunci, tu vei gândi mai clar și vei accepta ceea ce se întâmplă, vei deveni mai responsabil. Mai ales că Saturn este în continuare retrograd în Casa a șaptea a relațiilor și nu are rost să te mai joci, fiindcă timpul trece. Poate că renunți la basme și te gândești să îți împarți viața cu cineva compatibil, care să îți fie alături. Și dacă nu intri într-o relație sau nu te desparți luna viitoare, trebuie să îți schimbi abordarea vizavi de partener. În primul rând, trebuie să te schimbi tu pe tine. 

Ai nevoie de limite. Gândește-te bine până unde îl lași pe celalalt să te necăjească, să te supere, să te critice. Sau invers, poate tu faci ceva care îl deranjează pe partener sau ești prea intruziv și merită să te mai schimbi. Cel mai bine ar fi să comunici cu partenerul de viață și să îți dai seama ce nu merge. Nu lăsa timpul să treacă.

Horoscop 2025 Fecioară

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță SEPTEMBRIE 2024

Venus este în semnul tău până pe 23 septembrie. Acesta este un tranzit bun, mai ales că este vorba despre guvernatoarea zodiei tale. Cel puțin primele trei săptămâni ale lunii te ajută să mai ieși la suprafață, grație acestui tranzit. Tot pe aceeași dată, Soarele va intra în semnul tău, deci vom avea Echinocțiul de toamnă. 

Cum poate fi descris tabloul următoarei luni? Ai ocazia să îți bandajezi rănile, prinzi curaj să mergi mai departe, nu ai așteptări, însă viața te poate surprinde într-un mod plăcut. Trebuie să ai mare grijă, însă, pentru că Marte va intra în Casa a zecea a carierei pe data de 4 septembrie. Așadar, pot apărea disensiuni și conflicte la locul de muncă. Dar o să ai și o mare ambiție, o dorință de a fi mai competitiv și de a câștiga. Însă nimic nu se vă întâmpla ușor, de pe o zi pe alta. Trebuie să demonstrezi că ești mai bun decât alții. Dar ai grijă ce și cum spui, mai ales la serviciu și în familie. Pentru că totul poate fi folosit împotriva ta. 

Ai multe oportunități în luna septembrie, dar este posibil ca necazurile să ți le faci cu mâna ta. 

Horoscop 2025 Balanță

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion SEPTEMBRIE 2024

Marte, guvernatorul tău, intră în Casa a noua și te ajută să rezolvi anumite chestiuni, să planifici, să organizezi, dar și să privești spre viitor cu mai multă încredere. Mulți nativi vor decide că este cazul să intensifice un anumit proces de învățare. O să îți dai seama că trebuie să petreci mai mult timp citind, studiind, purtând discuții cu persoane mai experimentate decât tine. Iar acest tranzit o să te ajute enorm să înveți lucruri noi.

De asemenea, Pluto se va întoarce din Casa a patra în Casa a treia. Iar acest lucru, pe unii dintre voi, îi va obliga să ia decizii. 

Poate că la suprafață, luna care vine pare superficială, dar nu este așa. Unii nativ Scorpion vor lua unele decizii majore: să plece din țară, să se mute din oraș, să schimbe casa, să vândă o locuință, să își schimbe locul de muncă. În preajma eclipsei care va avea loc pe 18 septembrie, îți poți schimba planurile. 

Saturn este în continuare retrograd în Casa a cincea și îți aduce aminte că fericirea ta depinde doar de tine. 

La final de lună, Venus va intra în semnul tău, pe data de 23 septembrie și vine cu un nivel mai sporit de încredere, cu multă carismă, dar și cu dorința de a fi cuceritor. Sau chiar cu beneficii pe plan amoros. 

Horoscop 2025 Scorpion

Poți să vezi aici emisiunea completă realizată de astrologul Daniela Simulescu: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel