Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare pentru primele patru semne ale zodiacului? Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News aduce vești!

Prima lună a toamnei este foarte complicată din punct de vedere astrologic! Septembrie are o agendă încărcată. Pe lângă tranzitele uzuale, își va face apariția și o Eclipsă de Lună, una nu tocmai pe placul nostru din cauza conjuncției a Lunii cu Neptun. Uranus își începe retrogradarea în Taur. Marte intră în Rac, semn în care va și reveni în mișcare retrogradă în 2025. Din fericire, Mercur scapă de semnele contaminate de retrogradare.

Ce ne spune Daniela Simulescu despre aceste patru zodii? Iată ce trebuie să aibă în vedere!

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec SEPTEMBRIE 2024

În primul rând, ce trebuie să știi tu? Faptul că Marte, guvernatorul tău, intră pe data de 4 septembrie în Casa a patra și va rămâne acolo până pe 4 noiembrie. Ce înseamnă asta? Că preocuparea ta inițială va fi liniștea din familie, precum și funcționarea gospodăriei. Din punct de vedere teoretic, Marte în Casa a patra nu este neapărat ceea ce ție îți place cel mai mult, pentru că urmează o perioadă de intensă dezbatere, de tensiune interioară. O să ai multă irascibilitate, dar și nerăbdare. Pentru că tu vei dori să se facă lucruri, să se întâmple ceva, dar nu se va petrece când și cum vrei tu. Cu Marte în Casa a patra apar conflicte cu familia, evenimente neașteptate, vești care te iau pe sus, dar și o furie interioară pe care va trebui să o gestionezi.

Totuși, această tensiune interioară poate fi folosită în beneficiul tău. Dar până atunci, trebuie să îți dai seama că nu este nimeni de vină pentru că ție nu îți ies apele așa cum te-ai așteptat. Tranzitul lui Marte în această casă nu este bun pentru victimizare, deși o să faci asta cu vârf și îndesat în primă fază. Dacă ești înțelept, îți vei da seama că victimizarea nu te ajută și că trebuie să găsești un echilibru. 

Nu doar Marte te va activa destul de tare, ci și Pluto, care se întoarce în Casa a zecea a carierei. Și vine să închidă un capitol început din 2008 încoace. Însă, din septembrie până la final de noiembrie, cu Pluto în această casă, decizi odată pentru totdeauna că ai o bază și că trebuie să construiești ceva. 

Vom avea o Eclipsă și o Lună Nouă pe axa 6-12. Deci zona profesională va fi una destul de importantă. Întreaga lună septembrie vorbește despre găsirea unui echilibru în zona serviciului. Ai mare grijă și la sănătate.

Horoscop 2025 Berbec

Horoscop Taur/Ascendent în Taur SEPTEMBRIE 2024

Venus, guvernatoarea ta, petrece foarte mult timp în Casa a șasea, până pe 23 septembrie. Așadar, primele trei săptămâni ale lunii septembrie sunt menite ca tu să îmbini utilul cu plăcutul. Să te poți ocupa și de ceea ce se întâmplă la serviciu, dar și de ceea ce se întâmplă în gospodărie dar și cu stilul tău de viață, cu sănătatea. Venus are și darul te a te ajuta să faci lucrurile pe placul tău. Poți să schimbi niște detalii, să îmbunătățești, să oferi sfaturi și recomandări. Este vorba despre eficientizare, plăcere, hărnicie. 

Marte se va duce și el în Casa a treia, așa că vei fi pe drumuri, apar multe chestiuni administrative de făcut, mintea îți merge, dar replicile tale vor fi mai înțepătoare. Aceste două tranzite te vor ajuta să iți termini treaba în timp util, dar și în modul în care tu ți-ai dori. 

Pentru că vei avea o eclipsă pe axa 5-11, astrologul îți recomandă ca în septembrie să faci un bilanț de la începutul anului să îți dai seama cu cine mai merită și cu cine nu mai merită să ții legătura. 

Horoscop 2025 Taur

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni SEPTEMBRIE 2024

Bucuria mare este adusă de faptul că Mercur nu va mai fi retrograd, dar nu uita că efectele sale mai continuă până pe 26 septembrie. Cu alte cuvinte, multe proiecte din ultimele luni vor reveni și va trebui să găsești soluții, dar mintea îți merge mult mai bine, din fericire. În prima parte a lunii, Mercur se află în Casa a treia, așa că ai un talent oratoric nemaipomenit, reușești să te împaci cu familia cum nu ai mai făcut-o de multă vreme.

Eclipsa de pe data de 18 septembrie se va petrece pe axa 4-10. Unii dintre nativii Gemeni vor lua decizii importante pe plan profesional. Schimbi locul de muncă, accesezi o nouă poziție, ai o evaluare ori o discuție cu șefii. Sau îți dai seama că te afli într-un mediu profesional în care nu te regăsești și alegi să pleci. 

Cu Mercur în Casa a treia și apoi în Casa a patra, gândește-te doar la schimbarea atitudinii, pentru că ea va face totul. La final de lună, Mercur își schimbă casa și intră în Casa a cincea. Ai grija la modul în care te privești, la cum vorbești cu tine însuți, la cum te porți, la cum te îmbraci. Haina îl face pe om, asta poate fi o deviză pentru luna septembrie.  

Nota redacției: Ți se par multe tranzite ale lui Mercur, nu-i așa? Ei bine, nici eu nu am fost sigură dacă am înțeles corect informația, așa că am întrebat-o încă o dată pe Daniela. M-am lămurit eu și te voi lămuri și pe tine: La începutul lunii septembrie, Mercur va fi în semnul Leului, după care, pe 9 septembrie, va intra în Fecioară. Pe 26 septembrie Mercur intră în Balanță. Așadar, Mercur va fi în toate aceste semne în luna septembrie.

Horoscop 2025 Gemeni

Horoscop Rac/Ascendent în Rac SEPTEMBRIE 2024

Pe 4 septembrie, Marte intră în semnul tău. El nu prea se simte bine aici, fiindcă Marte este foc, iar tu ești apă. Acest tranzit va aduce multă furie. Marte în Rac are întotdeauna două posibilități. Fie devine foarte competitiv, fie se bagă în niște obiceiuri care nu îi sunt bune. De asemenea, Marte în Rac poate să fie și violent. Te poți trezi că ridici palma la cineva, că ești mai agresiv atât în limbaj, cât și în comportament, când conduci, când iei decizii.

Când Marte intră în semnul tău, unde va sta până pe 4 noiembrie, este nevoie de mult sport, ca să îți consumi din această agresivitate. Sunt încurajate și plimbările, călătoriile. Cu cât stai mai mult locului, cu atât te vei certa mai mult cu toată lumea. Vei fi precum o oală sub presiune. 

Însă, Marte este foarte bun să iei decizii pe care le-ai tot amânat, dar altfel, te vei aprinde precum un foc de paie, din orice, atât acasă, cât și la serviciu. De asemenea, și victimizarea va fi la cote înalte. 

Totodată, Pluto se întoarce în Casa a șaptea. Așa că mulți dintre voi vor lua decizii pe plan personal, pe care le-ați tot amânat, cauzate de evenimente care s-au întâmplat din 2008 încoace. Dacă alegi să intri într-o relație, ai grijă să nu o faci cu un fundament toxic. Stai departe de relațiile disfuncționale.

Eclipsa care se va petrece pe 18 septembrie are loc pe axa 3-9. Așa că nu fii naiv! Încearcă să rămâi cât mai ancorat în realitate.   

Horoscop 2025 Rac

Youtube video image

Uranus retrograd, din 1 septembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel