Horoscop săptămâna 9-15 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. A doua săptămână din septembrie ne pregătește pentru o tranziție. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile pentru primele șase zodii.

 

Youtube video image

Săptămâna ce urmează ne pregătește pentru o tranziție. Aspectele sunt menite să ne ajute să găsim un punct de echilibru.

Pe 9 septembrie, Mercur intră în Fecioară, semn în care a și retrogradat. Ne va ajuta să privim viitorul apropiat cu mai mult pragmatism. Până la finalul lunii septembrie, ne sprijină să fim mai simpli în gândire și mai modești. Cu toate acestea, ne-am putea simți mai neîncrezători. Este perioada cea mai bună pentru a sta și a calcula, nu pentru a ne arunca.

Pe 12 septembrie, Mercur face un sextil cu Marte. Este o zi bună pentru cei care susțin examene, au prezentări sau care vor să învețe. De asemenea, ne ajută să ne comunicăm emoțiile într-un mod ușor de înțeles pentru ceilalți.

În aceeași zi, avem un careu între Soare și Jupiter. În astrologie, orice aspect între cei doi aștri este privit într-o notă pozitivă. Doar că, atunci când este un careu, vine cu un exces de zel. Vom avea tendința de a greși.

Pe 15 septembrie, Venus face un trigon cu Jupiter. Apare o iubire pentru tot ce înseamnă intelectual, studiu și socializare. În plus, este un aspect foarte bun pentru zona romantică sau financiară.

Toată săptămâna ne pregătim pentru un careu între Marte și Nodurile Lunare. Când se întâmplă un astfel de aspect, la nivel mondial, nu este o perioadă foarte liniștită. Fiecare încearcă să își controleze vorbele sau acțiunile, dar nu prea reușește. Nu te lăsa păcălit. Până pe 4 noiembrie, cu Marte în Rac, ne vor fi atinse cele mai sensibile puncte.

Pluto lovește fără milă! Capricornii, Berbecii, Racii și Balanțele în fața celor mai mari provocări

Berbec/Ascendent în Berbec

Intrarea lui Marte în casa a patra nu îți priește. În perioada următoare, îți vei ține gura, vei sta liniștit și vei strânge în tine. Cu Marte care se apropie de Nodurile Lunare, vei avea momente în care vei vrea să izbucnești. Găsește o soluție prin care să nu îi pedepsești pe cei nevinovați. Cu Mercur în casa a șasea, îți poți așterne planurile pe hârtie. Săptămâna aceasta este mai bună pentru planuri. În discuțiile cu colegii, nu fi nici prea critic, dar nici prea dulce.

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, face un trigon cu Jupiter. Îți priește, mai ales pe plan financiar. Dacă mergi la un interviu pentru un loc de muncă, încearcă să ceri mai mult, ca să ai de unde să scazi. Nu te duce doar să ceri, ci arată cât reprezinți tu. Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți. Cu Mercur în casa a cincea, situațiile neplăcute legate de copii se pot rezolva.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur intră în casa a patra. Discuțiile cu familia nu vor mai fi agresive, deci este momentul să le porți. Dacă vrei să obții ceva de la ei, un pic de modestie nu strică. Ai foarte mare grijă și la tot ce este prin casă. Trigonul dintre Jupiter și Venus îți priește foarte mult, mai ales dacă ești singur. Cei care sunt într-o relație o pot îmbunătăți.

Axa destin-karmă aduce probleme în relații până în 2025. Ce recomandă astrele?

Rac/Ascendent în Rac

Marte din semnul tău va face careu cu Nodurile Lunare. Zilele următoare te vor pune pe jar. Sunt zile care anunță un eveniment sau o întâmplare. Nu încerca să forțezi. Încearcă să nu te contaminezi intervenind în conflicte. Rămâi cât mai obiectiv și nu găsi scuze nimănui. Transformă furia în ceva care îți priește.

Leu/Ascendent în Leu

Soarele, guvernatorul tău, este în casa a doua și în careu cu Jupiter. Dacă până acum ai criticat oamenii că dădeau banii pe diferite lucruri, acum vei da și tu. Sau te vei grăbi să cumperi lucruri, ca apoi să te învinovățești că le-ai găsit mai ieftin. Ai în vedere că pot apărea cheltuieli neprevăzute. Nu folosi generozitatea doar pentru a demonstra ceva. Poți cunoaște persoane care îți vor aduce o altă perspectivă. La sfârșitul săptămânii, profită de orice eveniment care îți apare.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur intră în semnul tău. Teoretic, vine cu multe idei și cu un intelect crescut. Ești omul potrivit la locul potrivit și în momentul potrivit. Cu toate acestea, poți avea tendința să ruminezi exagerat. Soarele din semnul tău face careu cu Jupiter. Acest aspect aduce un exces de zel. Vei fi precum un titirez. Te vei arunca unde nu e cazul. Trigonul de la finalul săptămânii te ajută într-o negociere la locul de muncă.

 Uranus retrograd până pe 29 ianuarie 2025. Șase zodii dau piept cu schimbări radicale!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel