Horoscop săptămâna 9-15 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămânal. A doua săptămână din septembrie ne pregătește pentru o tranziție. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile pentru ultimele șase zodii.

 

Youtube video image

Săptămâna ce urmează ne pregătește pentru o tranziție. Aspectele sunt menite să ne ajute să găsim un punct de echilibru.

Pe 9 septembrie, Mercur intră în Fecioară, semn în care a și retrogradat. Ne va ajuta să privim viitorul apropiat cu mai mult pragmatism. Până la finalul lunii septembrie, ne sprijină să fim mai simpli în gândire și mai modești. Cu toate acestea, ne-am putea simți mai neîncrezători. Este perioada cea mai bună pentru a sta și a calcula, nu pentru a ne arunca.

Pe 12 septembrie, Mercur face un sextil cu Marte. Este o zi bună pentru cei care susțin examene, au prezentări sau care vor să învețe. De asemenea, ne ajută să ne comunicăm emoțiile într-un mod ușor de înțeles pentru ceilalți.

În aceeași zi, avem un careu între Soare și Jupiter. În astrologie, orice aspect între cei doi aștri este privit într-o notă pozitivă. Doar că, atunci când este un careu, vine cu un exces de zel. Vom avea tendința de a greși.

Pe 15 septembrie, Venus face un trigon cu Jupiter. Apare o iubire pentru tot ce înseamnă intelectual, studiu și socializare. În plus, este un aspect foarte bun pentru zona romantică sau financiară.

Toată săptămâna ne pregătim pentru un careu între Marte și Nodurile Lunare. Când se întâmplă un astfel de aspect, la nivel mondial, nu este o perioadă foarte liniștită. Fiecare încearcă să își controleze vorbele sau acțiunile, dar nu prea reușește. Nu te lăsa păcălit. Până pe 4 noiembrie, cu Marte în Rac, ne vor fi atinse cele mai sensibile puncte.

Motive de bucurie pentru PATRU zodii până la finalul lunii septembrie. Cu ce daruri vin astrele?

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte din casa a zecea va face un careu cu Nodul Sud din semnul tău. Există șansa ca la locul de muncă să apară conflicte. Unele te vor ajuta. Nu fii nici foarte liniștit, dar nici agresiv. Relația cu persoanele autoritare va fi mai complicată. Venus, guvernatoarea ta, face un trigon cu Jupiter. Este un aspect bun pentru educație și principii. În zilele următoare, trebuie să devii mai oportunist.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte din casa a noua îți dă o direcție, dar, din cauză că va face un careu cu Nodurile Lunare, nu știi încotro să o apuci. Ai putea simți că vrei și poți mai mult, dar nu ai nici cariera, nici familia pe care ți le dorești. Aceste gânduri îți vor dăuna enorm. Mercur intră în casa a unsprezecea și te face mai critic și mai exigent. Puterea este la tine, nu la ceilalți.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur intră în casa a zecea, unde a fost retrograd. Ai șansa să lămurești anumite situații cu șefii și colegii. Totodată, îți poți da seama ce atitudine să abordezi la locul de muncă. Soarele face un careu cu Jupiter, guvernatorul tău. Partenerului nu îi convine nimic, iar tu va trebui să iei decizii. Procesul decizional este unul foarte epuizant. Recomandarea astrologului este să contribuie și ceilalți, nu să faci tu totul pentru ei.

Horoscop săptămâna 9-15 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ai foarte mare grijă la drumuri. Soarele din casa a noua face un careu cu Jupiter. În orice călătorie, chiar dacă te chinui să o planifici, poate apărea ceva neașteptat. Pluto s-a întors retrograd în semnul tău. Poate aduce tristețe, resemnare sau dorința de a o lua de la capăt. Pluto retrograd te ajută să nu te mai gândești la tot ce ți s-a întâmplat, ci să treci la treabă. Gândește mai puțin, acționează mai mult.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele și Mercur vor fi în casa a opta. Pot apărea cheltuieli, datorii sau probleme cu instituțiile financiare, dar unele dintre ele se vor și rezolva. Cu Marte în casa a șasea, pot apărea neînțelegeri cu unii colegi sau cu șefii. Totodată, nu ignora problemele de sănătate. Marte va retrograda în casa a șasea, deci lucrurile se pot agrava. La finalul săptămânii, uită de toate problemele și bucură-te de viață.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur intră în casa a șaptea, unde a fost și retrograd. Te vei înțelege altfel cu oamenii din jurul tău. Nu folosi un ton critic, ci pune întrebări. Trebuie să fii cât mai curios în legătură cu ceilalți. În săptămâna următoare, nu îți face scenarii. Marte în casa a cincea este foarte bun pentru romantism și afecțiune. Saturn este retrograd în semnul tău. Totul se face cu o anumită limită.

Paradoxul întoarcerii lui Pluto în Capricorn: „Cu cât ai fost mai nedreptățit, cu atât mai mult ți se datorează!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel