Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă horoscopul săptămânii următoare.

A doua săptămână a lunii octombrie ne pregătește două evenimente majore și câteva minore pe planul nostru. Jupiter își începe retrogradarea în Gemeni, iar Pluto își reia mersul direct în Capricorn. Venus din Scorpion face un trigon cu Marte din Rac, aspect minunat pentru cei care vor să se alieze cu simpaticul Cupidon. Soarele va fi în trigon cu Jupiter și ne ajută să fim mai optimiști. 

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Iată recomandările principale pentru primele șase zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, va avea parte de tot felul de aspecte în următoarea săptămână. Unele pe placul tău, cu siguranță, cum ar fi trigonul cu Venus. Acesta îți va da ocazia să te apropii mai ușor de partener, să îți împărtășești fără frică dorințele și să petreci mai mult timp în activitățile care îți plac cu adevărat. Însă, Marte va face și un careu cu Soarele. Ceea ce înseamnă că vei depune mai mult efort să te înțelegi cu familia. Pluto devine direct în casa carierei, deci ai putea avea parte de o decizie importantă în acest sens. 

Taur/Ascendent în Taur

Partenerul va fi de mare sprijin la începutul săptămânii. Mai ales dacă vei alege să comunici în mod deschis cu el. De altfel, vă veți face noi planuri. Jupiter va retrograda în casa a doua, a banilor. Deci va trebui să faci tot felul de ajustări în strategia financiară. Vor (re)apărea cheltuieli care să te facă să îți dai seama că ai făcut unele greșeli în ultimele luni. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter își începe retrogradarea în semnul tău. Iar Mercur, propriul guvernator, face un trigon cu acesta. Teoretic, astrele vor fi permisive cu tine. Vei găsi rezolvare la orice problemă. Vor apărea  numeroase evenimente sau invitații. Nu este cazul să le refuzi. S-ar putea să întâlnești oameni minunați, 

Rac/Ascendent în Rac

Pluto își oprește retrogradarea în casa a șaptea, a relațiilor. De acum încolo, vei ști cum să pui problema astfel încât partenerul să îți respecte limitele și cerințele. Marte îți tranzitează în continuare semnul și face o serie de aspecte în următoarele zile. Îți oferă încredere, dar și nerăbdare și furie. Încearcă să nu faci multe reproșuri familiei. 

Leu/Ascendent în Leu

Soarele, guvernatorul tău, face un careu cu Marte, dar și un trigon cu Jupiter. Orice criză poate deveni o mare oportunitate, mai ales dacă îți schimbi perspectiva față de viața ta actuală. Nu te speria dacă pierzi ceva. Universul s-ar putea să îți pregătească surprize plăcute. Prietenii îți vor fi de mare ajutor, deci nu trebuie să îți fie teamă de a te deschide în fața lor. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În zilele ce urmează, trebuie să ai în vedere următoarele: o nouă strategie pe plan financiar, una care să se potrivească mai bine cu stilul tău de viață. Și să profiți de orice oportunitate din carieră chiar dacă nu te simți pregătit cu adevărat pe moment. La finalul săptămânii, vei purta unele discuții inconfortabile cu persoanele dragi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel