Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă horoscopul săptămânii următoare.

Mâine, pe 30 septembrie, Marte din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Astrele ne recomandă să încetinim, și la propriu și la figurat. Răbdarea devine un instrument uimitor. Și ne vom construi acțiunile în funcție de ce simțim. 

Pe 1 octombrie, Mercur face o conjuncție cu Soarele din semnul Balanței. Discuțiile cu persoanele apropiate vor deveni ciudate. Și cum această conjuncție va fi implicată în configurația Eclipsei de Soare, așteaptă-te la conversații pe care le-ai tot amânat.

Pe 2 octombrie, vom avea Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță. Acest eveniment are parte, pe lângă trio-ul Soare-Lună-Nodul Sud, și de conjuncția Mercur-Lilith. Deci va fi un stellium în semnul Balanței. Ne aduce un nou început în ceea ce privește relațiile, mai ales cele personale. Dar nu uia! Doar în momentul în care îți oferi ție, vei atrage oamenii potriviți. 

Pe 4 octombrie, Venus din Scorpion face un trigon cu Saturn din Pești. Iubirea se îmbină în mod armonios cu pragmatismul și cu răbdarea. Venus în Scorpion vrea să fie foarte intensă și pasională, dar Saturn o aduce cu picioarele pe pământ. Un aspect bun și pentru înțelepciune pe plan financiar. 

Pe 6 octombrie, Mercur din Balanță va face un careu cu Marte din Rac. Graba strică treaba! Mai ales în comunicare. Vorbim fără să gândim și astfel se pot isca neînțelegeri sau scandaluri. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Zilele acestea vei fi foarte frustrat. Din ce cauză? Marte, guvernatorul tău, face un trigon cu Saturn. Nu este la fel de frustrant precum un careu, dar tot nu îți convine. Parcă toată lumea se mișcă în ritmul melcului, în timp ce tu vrei să faci foarte multe. Recomandarea Danielei Simulescu este să fii foarte leneș. Nu este o săptămână bună pentru decizii sau pentru a arăta că ești tu cel capabil de toate. Cu eclipsa de Soare în casa a șaptea, este momentul să îți privești mai bine partenerul. Îți vei da seama că relația voastră trebuie construită pe o altă bază. Dacă nu ești într-o relație, ai mare grijă la oamenii pe care îi cauți.

Taur/Ascendent în Taur

Eclipsa are loc în casa a șasea. Venus, guvernatoarea ta, va face un trigon cu Saturn. Astrologul te sfătuiește să îți închei socotelile cu un fost loc de muncă sau, dacă ești în căutarea unuia nou, nu crede că tot ce zboară se mănâncă. Păstrează distanța față de colegi, dar menține relații armonioase. În ceea ce privește sănătatea, acceptă dacă ai o durere de mai mult timp. Trigonul dintre Venus și Saturn te poate face să îți dai seama că atunci când forțezi ceva pe plan relațional, se poate întoarce împotriva ta.

Calendar astrologic 30 septembrie - 6 octombrie 2024. Eclipsă de Soare în conjuncție cu Lilith

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, se întâlnește cu Soarele. Va forma și un careu cu Marte. Te joci de-a baba oarba. Începi să țipi la cei din jur pentru că nu te ajută și nu te susțin. Vrei ca toată atenția să fie asupra ta, dar lucrurile nu vor decurge așa cum îți dorești. Fii atent la graba în plan personal. Există șansa să te îndrăgostești de cine nu trebuie sau să apară probleme cu copiii. Recomandarea este să stai în banca ta cât de mult poți.

Rac/Ascendent în Rac

Eclipsa va avea loc în casa a patra. Este un moment bun pentru cei care vor să se mute, să cumpere sau să vândă o casă și să facă modificări prin locuință. De asemenea, este posibil să faci compromisuri pentru a face pace cu cineva din familie. Finalul săptămânii te poate pune pe jar. Faci reproșuri, scoți ochii și apoi regreți. Te victimizezi. În zilele ce urmează, cuvintele tale vor avea un preț mare.

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Leu/Ascendent în Leu

Este o săptămână bună pentru decizii șocante. Poți schimba locul de muncă, țara, școala sau relația. După cum spune Daniela Simulescu, vei fi într-un ping-pong permanent. La finalul săptămânii, Mercur va forma un careu cu Marte. Trebuie să ai foarte mare grijă la prietenii pe care îi lași în viața ta. S-ar putea ca unii dintre ei să nu îți vrea binele, așa cum ai sperat. Discuțiile cu aceștia pot deveni tendențioase.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Va trebui să negociezi cu tine însuți. De exemplu, să nu mai fii zgârcit cu propria persoană și să nu te mai gândești doar la alții. În săptămâna ce urmează, fii mai generos cu tine. Este un moment foarte bun să înlocuiești lucruri de care te-ai agățat prea mult. Înlocuiește-le cu ceva nou. În negocieri, nu lăsa de la tine. Fii mai sigur pe tine. La sfârșitul săptămânii, vei face cheltuieli din cauza supărării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?