Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă horoscopul săptămânii următoare.

Mâine, pe 30 septembrie, Marte din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Astrele ne recomandă să încetinim, și la propriu și la figurat. Răbdarea devine un instrument uimitor. Și ne vom construi acțiunile în funcție de ce simțim. 

Pe 1 octombrie, Mercur face o conjuncție cu Soarele din semnul Balanței. Discuțiile cu persoanele apropiate vor deveni ciudate. Și cum această conjuncție va fi implicată în configurația Eclipsei de Soare, așteaptă-te la conversații pe care le-ai tot amânat.

Pe 2 octombrie, vom avea Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță. Acest eveniment are parte, pe lângă trio-ul Soare-Lună-Nodul Sud, și de conjuncția Mercur-Lilith. Deci va fi un stellium în semnul Balanței. Ne aduce un nou început în ceea ce privește relațiile, mai ales cele personale. Dar nu uia! Doar în momentul în care îți oferi ție, vei atrage oamenii potriviți. 

PATRU zodii care vor avea parte de succes. „Sezonul Balanței aduce transformări benefice!”

Pe 4 octombrie, Venus din Scorpion face un trigon cu Saturn din Pești. Iubirea se îmbină în mod armonios cu pragmatismul și cu răbdarea. Venus în Scorpion vrea să fie foarte intensă și pasională, dar Saturn o aduce cu picioarele pe pământ. Un aspect bun și pentru înțelepciune pe plan financiar. 

Pe 6 octombrie, Mercur din Balanță va face un careu cu Marte din Rac. Graba strică treaba! Mai ales în comunicare. Vorbim fără să gândim și astfel se pot isca neînțelegeri sau scandaluri. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Tu ești protagonistul săptămânii. De ce? Pentru că această săptămână poate fi prima filă dintr-o nouă poveste. Daniela Simulescu îți recomandă să te reînnoiești. Ai nevoie de prospețime, de noutate și de provocare. Eclipsa beneficiază de influența lui Lilith, deci vei avea mai mult curaj să îndrăznești. La finalul săptămânii, Mercur din semnul tău formează un careu cu Marte. Ar trebui să fii mai combativ, chiar dacă nu îți stă în fire.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În zilele următoare, s-ar putea să îți placă să suferi. Arhetipul Scorpionului include această latură de masochism și sadism. Te-ai putea implica în relații care îți provoacă suferință sau în jocuri politice la serviciu, care se vor întoarce împotriva ta. Astrologul îți recomandă să nu îți irosești energia inutil. Este o săptămână potrivită pentru rugăciune, meditație și activități spirituale. Deci, mai puțin pentru cele lumești, și mai mult pentru cele interioare.

Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac,  Leu și Fecioară

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ne apropiem de retrogradarea lui Jupiter, guvernatorul tău. Ai multe aspecte în casa a unsprezecea, legată de partenerul ideal din perspectiva ta. E posibil să ai un șoc când descoperi că persoanele pe care le-ai văzut într-o lumină nemaipomenită nu sunt ceea ce par. Mai temperează-te. Totodată, s-ar putea să realizezi că partenerul tău nu este un zeu. La finalul săptămânii, evită să îți dezvălui planurile.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este o săptămână excelentă pe plan profesional. Acum este momentul să cauți un loc de muncă sau să te implici în voluntariat. Însă mai întâi va trebui să îți dai seama cum vrei să fii perceput. Conturează-ți o imagine pe care să înveți să o vinzi. Pe plan relațional, poți trece la următorul nivel. Spre sfârșitul săptămânii, pot apărea pierderi financiare.

Horoscop internațional OCTOMBRIE 2024. Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu uita că Saturn este retrograd în casa a doua, cea a banilor. Trebuie să înveți să fii mai cumpătat și să nu te bazezi pe banii pe care îi vei câștiga la un moment dat. Marte din casa a șasea formează un trigon cu Saturn din casa a doua. Amână cheltuielile. Venus este în casa a zecea, așa că la serviciu, nu forța nimic.

Pești/Ascendent în Pești

Eclipsa din casa a opta îți poate aduce o pierdere, dar aceasta poate marca și un nou început. De exemplu, ai putea rupe niște legături. Îți vei da seama ce alegeri poți face în viitorul apropiat, astfel încât să fie mai bune pentru tine. Nu uita că orice criză este o oportunitate. Marte formează un trigon cu Saturn. Înainte de a face lista cu ce au nevoie ceilalți, gândește-te mai întâi la tine. Ești obligat să adaugi ceva și pentru tine. Tu aștepți de la alții, dar nu o vor face.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?