Horoscop săptămâna 23-29 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă horoscopul săptămânii următoare.

Youtube video image

Astăzi avem echinocțiul de toamnă și Soarele intră în semnul Balanței! Deci timp de o lună, îi vom sărbători pe acești nativi, cărora le urăm "La mulți ani!" încă de pe acum. De asemenea, Sezonul Balanței de anul acesta nu începe într-un mod armonios, deși acest arhetip vorbește despre armonie, echilibru, diplomație, dreptate. De data aceasta, s-ar putea să nu avem parte de toate acestea în următoarea lună. Pentru că Venus, guvernatoarea Balanței, astăzi este într-un careu cu Pluto. Deci apar destul de multe tensiuni.

Iar mâine, Venus intră în Scorpion, unde va sta până pe 17 octombrie. Știm că Venus are legătură cu tot ce înseamnă frumusețe, feminitate, plăcere, relații, iubire, iar semnul Scorpionului are legătură cu extremele, cu intensitatea, cu profunzimea. Așa că toată această zonă amoroasă va fi plină de drame. 

Pe 24 septembrie, Mercur din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Acest aspect ne ajută să mai atenuăm din riscurile de pe plan financiar. O să ne gândim de două ori înainte să facem o achiziție importantă. Devenim mai pragmatici sau chiar mai zgârciți.

Pe 26 septembrie, Mercur face și o opoziție cu Neptun. Opoziția este considerată un aspect negativ, iar Mercur are de-a face cu mintea și comunicarea, iar Neptun, cu ceața și haosul. În discuțiile pe care le vom purta cu oamenii din jurul nostru una spunem și alta se înțelege. Riscăm să ne lăsăm și păcăliți de ceilalți. 

Pe 27 septembrie, Mercur intra în Balanță, unde va rămâne până pe 13 octombrie. Scapă, în sfârșit, de semnele retrogradării, așa că scăpăm de probleme, găsim soluții și suntem mai dispuși să negociem, să mai lăsăm de la noi. 

La final de săptămână, Mercur se apropie de o conjuncție cu Soarele, așa că vom scăpa din vedere anumite detalii, iar Marte se apropie de un trigon cu Saturn, deci totul în jurul nostru va fi foarte încetinit. 

Calendar astrologic 23-29 septembrie: Venus în Scorpion și Mercur în Balanță

Berbec/Ascendent în Berbec

Dat fiind faptul că Venus, guvernatoarea Casei a șaptea și a doua la tine, trece în Casa a opta, înseamnă că vei duce niște lupte de putere în sectorul financiar. Pot apărea negocieri cu partenerul ori la serviciu sau cu anumite instituții pentru serviciile pe care ți le dorești. Venus în Casa a opta te poate face mai bănuitor ca niciodată și mai suspicios, dar și foarte secretos, atât față de partener, cât și față de alți oameni. Ai ocazia să reaprinzi pasiunea în cuplu. Mercur din Casa a șasea face atât trigonul cu Uranus, cât și opoziția cu Neptun. Astrologul te îndeamnă să păstrezi un ton cât mai simplu în discuțiile cu colegii, să nu exagerezi, să nu promiți nimic. Marte din Casa a patra, ce se apropie de trigonul cu Saturn, te ajută să mai repari din problemele pe care le ai în familie. 

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. „O să-ți dai seama că nu ești Dumnezeu!”

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, se duce în Casa a șaptea, iar asta înseamnă că atenția ta se duce către relații. Cele de cuplu, dar și către parteneriatele profesionale. Azi, Venus face careul cu Pluto, deci poți începe săptămâna într-un mod mai tensionat. Dar dacă ești atent la ceilalți, îi asculți și nu rămâi doar în capul tău, lucrurile vor fi mult mai simple. Dacă ai copii și apar probleme, rezolvă-le acum, ca să nu te urmărească mult și bine. Fii atent și la planificarea călătoriilor și la discursul pe care îl ai când ai o dezbatere importantă. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, face schimbări zilele acestea. Este în continuare în Fecioară, în semnul contaminat de retrogradare. Va face trigonul cu Uranus, un moment bun, pentru că te ajută să mai respiri, să fii mai relaxat, însă va face și opoziția cu Neptun. Și în jurul datei de 26 septembrie, trebuie să ai foarte mare grijă la discuțiile pe care le porți cu familia, dar și la cele pe plan profesional. Pentru că vei avea tendința să te lași foarte ușor păcălit. Recomandarea astrologului este să îi asculți pe oameni și să nu iei o decizie până nu ai niște argumente solide. O să simți toată săptămâna că te afli într-o dilemă. 

Rac/Ascendent în Rac

Una vei simți și alta vei comunica. Pentru că Mercur din Casa a treia face opoziția cu Neptun. Când se întâmplă asta, oamenii din jur nu mai știu ce să creadă despre tine și poți fi acuzat că ai mințit sau că nu ești serios. Venus din Casa a patra face azi și un careu cu Pluto. Iar Soarele se mută și el în Casa a patra. Vor apărea mai multe tensiuni cu părinții, cu vecinii, cu partenerul de viață sau cu alte rude din familie. Dar deși te plângi și nu îți convin multe, rămâi în aceeași situație. Ai face bine să lupți și pentru timpul tău liber. 

Oportunități și compromisuri pentru PATRU zodii, valabile până în primăvara anului 2025

Leu/Ascendent în Leu

Fii mai chibzuit. Mercur este în continuare în Casa a doua. Pentru că acesta face și o opoziție cu Neptun, se poate să nu prea ai grijă la aceste aspecte financiare. Poate că ți-ai făcut un buget, dar nu te vei putea ține de el săptămâna care vine, fiindcă vei fi și ușor de păcălit. O să fii și foarte influențabil. Orice achiziție pe care o vei avea de făcut trebuie să treacă printr-un filtru logic. Dar nu arunca banii aiurea. Soarele, guvernatorul tău, își schimbă semnul și azi se duce în Casa a treia, unde va intra și Mercur la finalul săptămânii. O să ai un talent oratoric nemaipomenit, ești convingător și persuasiv. Mai mult, reușești să comunici cu ceilalți pe limba lor. Fii cât mai vocal și vorbareț. Tăcerea nu este bună săptămâna aceasta. Cuvintele tale pot obține multe.

Mituri și tradiții legate de Echinocțiul de toamnă. Ce spuneau tradițiile păgâne?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele intră de azi în Casa a doua, unde va intra și Mercur, guvernatorul tău. Partea financiara capătă o altă nuanță. Însă intri într-o perioadă în care trebuie să fii mai puțin zgârcit cu tine însuți. Dacă până acum nu ai cheltuit, îți vei permite să dai mai mulți bani pe ceva ce îți dorești. Sau o să fii mai generos cu anumite persoane din viața ta. Mercur, guvernatorul tău, va face și o opoziție cu Neptun. Așa că trebuie să ai mai multă grijă la tonalitatea pe care o ai cu partenerul. Poți fi ironic sau foarte sarcastic. Pe la mijlocul săptămânii, dacă apar neînțelegeri sau supărări, nu jigni mai mult decât este cazul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?