Horoscop săptămâna 22-28 iulie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Azi, avem a doua Lună Plină în Capricorn din acest an!

Youtube video image

În mod obișnuit, avem o Lună Plină în Capricorn în fiecare an, dar în 2024, astrele ne rezervă o surpriză! Azi, pe 21 iulie, vom experimenta a doua Lună Plină în Capricorn din acest an, aproape de Pluto și în aspect de careu cu Chiron. Prima Lună Plină în Capricorn a avut loc pe 22 iunie.

Acest eveniment poate fi considerat un ultimatum, un moment de încheiere sau un punct culminant, marcând finalizarea unui proces semnificativ. Arhetipul Capricornului simbolizează seriozitate, claritate, maturitate, disciplină, duritate, acceptare și limite.

Mulți dintre noi ne vom afla la finalul unei etape și va fi necesar să renunțăm la ceea ce nu mai funcționează. Deși nu va fi ușor, este totuși realizabil!

Efectele acestei Luni Pline vor fi resimțite în mod special de persoanele cu marcaje cardinale în astrograma natală: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Îmbrățișează puterea Lunii Pline în Capricorn: 20 de afirmații pentru succes și stabilitate

Mâine, pe 22 iulie, Soarele intră în Semnul Leului.

Soarele se simte excelent în Leu, unde își manifestă întreaga putere și strălucire. În acest semn zodiacal, Soarele își adoră extravaganta și vizibilitatea, așa că este posibil să căutăm mai multă atenție și să ne manifestăm cu o oarecare aroganță. În plus, Soarele va forma un aspect armonios cu Jupiter, ceea ce sugerează un sezon optimist în 2024!

Previziuni astrologice pentru fiecare zodie, valabile până în ianuarie 2025

Pe 25 iulie, Mercur intră în semnul Fecioarei.

Tranzitul lui Mercur în Fecioară poate aduce atât avantaje, cât și provocări. Vom deveni mai calculați, analitici și raționali, găsind soluții eficiente pentru probleme vechi sau dificile. Totodată, este posibil să fim mai critici în comunicare și să ne impunem standarde ridicate, inclusiv în autoevaluare. Mercur își va începe retrogradarea în acest semn pe 5 august.

Ai în vedere și următorul articol: Horoscop AUGUST 2024: Mercur retrograd și Lună Nouă în Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel