Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă horoscopul săptămânii următoare.

 

Youtube video image

Pe 22 octombrie, Soarele din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. Se menține tensiunea din aer. Acest careu ne poate aduce lupte de putere. Nimeni nu vrea să renunțe, dar motivația din spate ține de frustrările și supărările noastre, nu de ceva benefic. Suntem destul de ușor de influențat de către oamenii care ni se par mai puternici și mai autoritari. Pentru cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) începutul săptămânii s-ar putea să fie destul de dur. 

În aceeași zi, Mercur face un trigon cu Saturn. Ne înfrânăm anumite impulsuri. Nu facem mai mult rău decât este cazul. Prin urmare, vom reuși să ne calculăm vorbele, dar și emoțiile. 

Pe 23 octombrie, începe sezonul Scorpionului, care va dura până pe 21 noiembrie. Trecem de la sezonul Balanței, unde încercam să facem să pară că totul este echilibrat, la un sezon în care vom scoate tot ce e mai rău din noi. În timpul acestei perioade, stăm mai mult în casă, ne punem mai multe întrebări, avem tot felul de idei și suntem ispitiți. Scorpionul este cel care ne oferă pasiune, senzualitate și determinare. Dar tot acesta face și obsesii, poate să ducă la paroxism, este foarte suspicios și este fixist. 

La finalul săptămânii, Marte face un sextil cu Uranus. Momentan, Marte se află în Rac. Pe 4 noiembrie, va intra în Leu, unde va și retrograda. Acest sextil ne ajută dacă vrem să schimbăm ceva prin locuință și prin gospodărie. Totodată, putem organiza anumite evenimente în familie, să ne reconectăm cu aceștia în anumite acțiuni.

În plus, tot la sfârșit de săptămână, Venus se va apropia de un careu cu Saturn. De cele mai multe ori, poate aduce neîncredere pe plan afectiv. Și Marte se apropie de un trigon cu Neptun. Devenim mai visători și mai artistici. 

Să vedem previziunile săptămânale pentru ultimele șase zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

La începutul săptămânii, Soarele este la finalul semnului tău, în careu cu Pluto. Acest aspect te va face să te simți nevăzut și neascultat. Într-un fel, ți se pare că nu însemni nimic. Este doar o tensiune interioară. Oamenii mai și greșesc, dar nu înseamnă că trebuie să te acuzi mai mult. Dacă încerci să forțezi ceva, nu îți va ieși. Îți consumi timpul aiurea. În a doua parte a săptămânii, Soarele se duce în casa a doua. Cu Venus, guvernatoarea ta, în casa a treia, începe o perioadă foarte bună pentru a găsi metode de a monetiza și de a crește resursele. Pentru mulți, ar fi bine să încercați să cereți o mărire de salariu, să negociați sau să vă căutați un loc de muncă mult mai bun. În această perioadă, banii sunt cei mai importanți.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele intră în semnul tău, unde se află și Mercur. La începutul săptămânii, nu prea știi la ce să te aștepți, dar după aceea îți mai revii. În schimb, apar multe ajustări, care vor fi necesare. Este ca și cum nimic din ceea ce faci nu este bine. Îți setezi prea multe obiective care se întâmplă doar în capul tău. În viața de zi cu zi, nu există doar început și final. Marte, guvernatorul tău, va face un sextil cu Uranus din casa a șaptea. La finalul săptămânii, ar fi bine să vorbești cu partenerul despre obiective, dar să fie ceva nou, nemaifăcut până acum. Aveți nevoie de o motivație în cuplu. Cu Soarele în semnul tău, o să știi exact direcția în care vrei să mergi, dar trebuie să discuți și să planifici.

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus este în semnul tău, ceea ce îți aduce puțin chef de viață. Din păcate, Soarele se mută în casa a douăsprezecea. Când se întâmplă asta, începe o perioadă de hibernare, care va dura până pe 21 noiembrie. Până când Soarele intră în semnul tău, este necesar să dai un pas în spate și să nu fii personajul principal. Recomandarea Danielei Simulescu este să te ocupi de sănătate. Mergi la analize sau la o consultație. Cel mai bine ar fi să te preocupi de liniștea ta emoțională, mentală și fizică. Elimină tot ceea ce nu îți face bine.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La începutul săptămânii, Soarele din casa a zecea face careu cu Pluto din semnul tău, ceea ce nu este chiar benefic. După aceea, îți mai revii. Pluto te mai vizitează până pe 19 noiembrie. Există șansa să fie o perioadă greu de explicat. Dacă simți că nu poți pune punctul pe „i” din niciun punct de vedere, să știi că nici nu trebuie. Este normal să fii mai filosof în această perioadă. În continuare, Marte se află în casa a șaptea a relațiilor. Dacă sunt probleme în plan relațional, astrologul îți recomandă să depui mai mult efort decât de obicei. Ferește-te de oamenii care doar se victimizează.

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur din casa a zecea face trigonul cu Saturn. Soarele se duce tot în casa a zecea. Toate reflectoarele se duc către carieră. Primești mai multă vizibilitate, dar aceasta poate apărea fie în urma unui succes, fie în urma unei boacăne. Dacă faci o greșeală, explodează totul. Trebuie să fii foarte atent la atitudinea pe care o ai față de șefi, de colegi și de imaginea ta în societate. Dacă zilele acestea ești judecat, să știi că așa sunt oamenii. Îți dorești o schimbare pe plan profesional sau o altă atitudine? Începe o perioadă în care este necesar să te gândești foarte bine ce dorești să faci. Pot apărea niște conflicte cu persoanele autoritare.

Pești/Ascendent în Pești

La începutul săptămânii, poți primi niște vești neplăcute pe plan financiar sau ești nevoit să faci niște cheltuieli care te dor. În a doua parte a săptămânii, Soarele se duce în casa a doua, unde este și Mercur. Dacă planurile nu îți ies așa cum ți-ai dori, supără-te puțin, dar nu te victimiza precum un copil. Este necesar să cauți, să afli și să studiezi. Fii curios. Retrogradarea lui Saturn îți arată că ai niște limite. Acceptă că nu le poți face pe toate perfect. Dacă faci pace cu limitele tale, vei învăța cum să le depășești.

TREI zodii dau lovitura până la final de toamnă! Au parte de bogăție și prosperitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel