Horoscop săptămâna 20-27 octombrie cu Alina Bădic. Zodia care se simte manipulată

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Captură ecran YouTube @B1TVChannel
Captură ecran YouTube @B1TVChannel

Horoscop săptămâna 20-27 octombrie. În emisiunea „360 de grade" de pe B1, astrologul Alina Bădic aduce previziunile!

Pentru Scorpioni, devine din ce în ce mai important să organizeze anumite lucruri. Avem un Mercur extraordinar de puternic în acest semn, bine aspectat cu Saturn. Ce structură poate fi mai solidă decât un trigon perfect echilibrat între semne de apă? Mercur și Saturn indică aici o organizare a unei zone de interes pentru nativii Scorpion. Aceștia înțeleg ce îi provoacă cel mai mult și știu că nu au nevoie de cineva care să-i dirijeze. Pur și simplu simt: „Aici trebuie să organizez lucrurile, să am totul mai bine structurat.”

Acum, Soarele este prins într-un careu în casa a douăsprezecea, ceea ce sugerează că există o persoană din anturajul apropiat care încearcă să-i șicaneze. Nu este vorba despre o dușmănie deschisă, ci despre o formă subtilă de dominare, fără onestitatea specifică altor zodii, cum ar fi Leul. Nativii Scorpion, care adesea preferă manipulările subtile, pot deveni iritați atunci când cineva încearcă să-i domine într-un mod grosolan, fără subtilitatea pe care ei o apreciază și o identifică ușor. Deși sunt obișnuiți să influențeze fără ca ceilalți să-și dea seama, Scorpionii nu suportă să fie manipulați direct și lipsit de finețe.

Această perioadă vorbește despre acceptare, despre regulile bunătății și docilității. Nativii Scorpion sunt provocați puternic în zona subtilității și a înțelegerii nevoii de bunătate și profunzime. Un alt aspect puternic al momentului este sextilul dintre Neptun, Uranus și Pluto, care eliberează energia nativilor Scorpion, oferindu-le ocazia să se pună în valoare într-un mod unic. Mulți dintre ei își vor descoperi hobby-uri care pot deveni profesii sau vor întâlni persoane cu care vor relaționa optim.

Horoscopul banilor 21-27 octombrie cu Remus Ionescu. Berbecii își planifică viitorul, iar Scorpionii recuperează datorii

Scorpionii, care posedă multă cunoaștere, mai ales în domenii spirituale și culturale, se simt bine atunci când cineva le recunoaște adevărata valoare. Cu toții avem nevoie de apreciere, dar Scorpionii, care au vocația de a performa în cunoaștere, depind într-o măsură mai mare de acest suport. Atunci când sunt încurajați și li se oferă ocazia să se afirme cu demnitate și prestanță în domeniile lor de competență, se simt cu adevărat bine. În schimb, cei care încearcă să-i manipuleze grosier vor obține doar disprețul nativilor, care, cu finețea lor caracteristică, vor spune: „Ia uite cine încearcă să mă prostească, când e clar că știu mai bine.”

Din păcate, această tendință de comportament grosolan este din ce în ce mai răspândită în societate, afectând toate zodiile. Este un fenomen urât, care, metaforic vorbind, ridică bolovani în loc de frunze. Acești „bolovani" sunt oamenii lipsiți de subtilitate, care acum ies la lumină, iar grosolănia comportamentului lor devine evidentă în media, pe internet, în viața personală și, uneori, chiar în cercul de prieteni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel