Horoscop săptămâna 2-8 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Prima săptămână din septembrie este una foarte aglomerată pe plan astrologic. 

Prima lună de toamnă va fi una destul de aglomerată, începând cu prima săptămână. Ce ne rezervă astrele?

Azi, pe 1 septembrie 2024, Uranus, cunoscută drept planeta schimbării și a revoltelor, își începe retrogradarea în semnul Taurului. Și va rămâne astfel până pe 29 ianuarie 2025. Uranus simbolizează tot ceea ce este neașteptat, revoluționar și neconformist. Semnul Taurului este cel care se opune noutății. Taurul reprezintă stabilitatea, resursele, confortul. 

Cei mai afectați de retrogradare vor fi cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Mâine, pe 2 septembrie, implacabilul Pluto se întoarce în semnul Capricornului. Să ne amintim că a pătruns în acest semn tocmai în 2008. Deși între 2023 și 2024, și-a tot făcut dansul între semnul Capricornului și cel al Vărsătorului, de această dată, o să aibă ultima vizită în acest semn, unde va mai intra tocmai în 2255!

Așadar, semnele cardinale de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor duce multe lupte de putere de pe 2 septembrie, până pe 19 noiembrie. 

Drasticul Pluto se întoarce! Previziuni implacabile pentru CINCI semne din zodiac din 2 septembrie

Marți, pe 3 septembrie, avem o Lună Nouă în semnul Fecioarei, despre care am tot discutat în aceste zile. Ce aduce? O zi optimă pentru curățenie, atât la propriu, cât și la figurat. Arhetipul Fecioarei ne vorbește despre muncă, disciplină, organizare, curățenie și perfecționare permanentă. De asemenea, acest eveniment astral ne îndeamnă să ne conducem energia spre activități cât se poate de productive.

Este o Lună Nouă avantajoasă pentru zodiile de pământ, Taur, Fecioara și Capricorn.

Horoscop Lună Nouă. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Pe 4 septembrie, ne așteaptă mai multe evenimente astrale importante.

Marte își încheie tranzitul prin Gemeni și se mută în Rac, unde va rămâne până pe 4 noiembrie. Această planetă a acțiunii și confruntărilor intră într-un semn emoțional și de apă, care nu îi este favorabil.

Zodiile cel mai afectate vor fi Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Acestea vor resimți o presiune crescută să acționeze, iar dacă nu își gestionează furia, ar putea provoca unele conflicte majore, în special în familie. Este important de menționat că Marte va fi și retrograd în Rac începând cu 6 ianuarie 2025.

Astrolog internațional despre tranzitul lui Marte în Rac: "Este precum un soldat pe care îl pui în bucătărie!”

În aceeași zi, Venus din Balanță se întâlnește mai întâi cu Lilith și apoi cu Nodul Sud. Venus caută iubire și frumusețe, Lilith testează limitele și aduce noi obsesii, iar arhetipul Balanței vizează relații, pace și echilibru. Aceste întâlniri deschid noi oportunități pentru negocieri, care vor fi diferite de cele obișnuite.

Pe 6 septembrie, Lilith formează o conjuncție cu Nodul Sud în Balanță. Ambele depind de Lună, simbolul emoțiilor, ceea ce poate inhiba exprimarea sănătoasă a trăirilor noastre. Este posibil să ne simțim detașați de emoții și să facem alianțe neconvenționale.

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Pe 8 septembrie, Soarele din Fecioară va fi in opoziție cu Saturn din Pești, ceea ce va aduce un final de săptămână copleșitor și epuizant, lipsit de bucurii. Încercați să evitați suprasolicitarea programului!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel