Horoscop săptămâna 15-21 iulie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop săptămânal. Marte se pregătește să intre în Gemeni, iar duminică vom avea a doua Lună Plină din Capricorn din 2024. 

Youtube video image

Daniela Simulescu, Astrologul DC NEWS, a prezis totul cu o lună în urmă!

Sezonul Racului

Până pe 22 iulie, Soarele tranzitează în continuare acest semn. Cu toții vom simți nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. Dar și să ne păstrăm echilibrul emoțional. 

Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 iulie

A doua Lună Plină în Capricorn

În mod normal, în fiecare an avem câte o Lună Plină în Capricorn. Doar că, de data aceasta, astrele ne-au pregătit o surpriză pe 21 iulie 2024! Vom avea a doua Lună Plină în Capricorn. Foarte aproape de Pluto și în careu de semn cu Chiron. Prima a fost pe 22 iunie. Și cel mai probabil că nimic nu este întâmplător!

Luna Plină RARĂ pe 21 iulie. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent

Mercur în Leu

Planeta comunicării tranzitează semnul încrederii, unde până pe 26 iulie. Urmează o perioadă plină de declarații puternice, dramatice și impresionante. Mercur reprezintă vocea și mintea, iar arhetipul Leului este cel mai vocal, creativ și expresiv. Și dramatic pe alocuri. Nu uitați că Mercur va retrograda în august în Leu, așa că s-ar putea să resimțim încă de acum efectele. 

Ce aduce tranzitul lui Mercur în Leu. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Venus în Leu 

Cu Venus în Leu, până pe 5 august, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile. În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem  nevoie să strălucim!

Venus a intrat în Leu. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Marte în Taur

Marte simbolizează forța, furia și motivația. Când Marte se află într-un semn de pământ, acțiunile noastre vor fi încetinite deoarece vom căuta stabilitate și siguranță. Conflictele pentru resurse vor fi mai intense, iar posesivitatea va crește. În acest context, vom acționa mereu cu un scop clar. Marte se întâlnește cu Uranus în aceste zile și creează evenimente marcante neașteptate. Iar pe 20 iulie, planeta acțiunii se va muta în Gemeni. 

Urmează conjuncția Marte-Uranus. Ce poate aduce pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel