Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
EXCLUSIV

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă horoscopul săptămânii următoare.

Va fi o săptămână foarte încărcată și destul de nervoasă, cel puțin din punctul de vedere al astrelor. Începem săptămâna cu un careu între Soare și Marte, unul destul de activ și destul de neplăcut. De ce? Este un aspect care ne va irita extraordinar de mult.

Soarele, simbol al energiei și al aspectului luminos al personalității noastre, se află în tranzit prin semnul Balanței până pe 23 octombrie. Acest aspect ne îndeamnă să fim echilibrați și diplomați, să evităm conflictele și să ne îmbunătățim viața. Marte, care ne oferă curaj, pasiune și o doză de furie, va rămâne în Rac până pe 4 noiembrie. Acest tranzit ne face mai sensibili și ne activează multe dintre punctele noastre vulnerabile. Aspectul de careu este unul tensionat, ceea ce înseamnă că putem fi irascibili și nerăbdători, riscând astfel deteriorarea unor relații.

Pe 15 octombrie, Venus din Scorpion va forma o opoziție cu Uranus din Taur. Aceasta este una dintre cele mai nefavorabile zile pentru a lua decizii în domeniul relațiilor. Venus caută stabilitate și devotament, în timp ce Uranus aduce instabilitate și situații neprevăzute. În plus, acest aspect poate genera și probleme financiare.

Pe 16 octombrie, Venus din Scorpion va forma un trigon cu Neptun din Pești, inspirându-ne să visăm la dragoste. Această configurație ne va îndemna să ne imaginăm scenarii romantice asemănătoare celor întâlnite în filmele de dragoste.

Pe 17 octombrie, vom avea Luna Plină în semnul Berbecului. Deși se va forma aproape de axa Nodurilor Lunare, nu va fi o eclipsă. Cu toate acestea, va avea un impact similar. Poți citi AICI mai multe detalii.S

Urmează SuperLuna Plină! Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Iată recomandările principale pentru primele șase zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Superluna Plină se petrece în semnul tău. Cei care sunt născuți în ultimele zile ale acestui semn s-ar putea să resimtă și mai mult acest eveniment. Astrologul vă recomandă să stai să observați mai mult ce se întâmplă în jurul vostru. Fiți spectatori, nu e o săptămână în care să le faceți pe toate. Nu îți aglomera programul, evită cheltuielile suplimentare, iar dacă apar certuri și diferite evenimente în familie, pur și simplu evită-le, pe cât posibil. Chiar daca ești acuzat că ești iresponsabil sau imatur. Conjuncția Superlunii Pline cu Chiron este foarte bună pentru cei care vor să înceapă un tratament, o terapie, să își accepte problemele pe care le au. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, este plină de aspecte săptămâna viitoare. Însă în primele zile, va fi în Casa a șaptea a relațiilor. Dacă ai ceva de discutat ori de rezolvat cu partenerul, s-ar putea să fii luat prin surprindere. În a doua parte a săptămânii, Venus se mută în Casa a opta, ceea ce înseamnă că vei fi mult mai preocupat de partea financiară. Jupiter e și el retrograd în Casa a doua a banilor, iar această Axă 2-8 va fi destul de activată.  S-ar putea să apară cheltuieli în plus, pe care nu le-ai preconizat sau dintr-o dată, partenerul să aibă nevoie de banii tăi sau tu de banii lui. Apar tot felul de negocieri pe acest plan. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur și-a schimbat semnul și tu vei deveni mult mai introvertit, mai liniștit. Iar asta îți face bine, în tot tumultul acesta al vieții cotidiene. Deși nu te supără mult următoarea Superlună Plină, îți aglomerează viața. Ai multe lucruri de făcut cu prietenii, în familie, la muncă, cheltuieli, îngrijorări peste îngrijorări. Așa că ți-ar prii să ai o rutină cât mai simplă, care să îți ușureze un pic viața. Este o săptămână în care nu trebuie să te dai deloc în stambă, ci să îți vezi de programul clar, să nu faci nimic în plus. 

Rac/Ascendent în Rac

Superluna Plină te supără destul de mult, dar pentru unii dintre nativii Rac, acest eveniment vine și cu beneficii. Se poate deschide un portal de energie extraordinară în zona carierei. Unii dintre voi, în zilele ce urmează, ajung într-un punct de la care nu mai există întoarcere. Poți să îți schimbi jobul sau chiar atitudinea ta față de șefi. Dacă te tot plângi, trebuie să și schimbi ceva. Poți să schimbi modul de a te îmbrăca, de a discuta cu colegii, orice schimbare. Venus va intra în Casa a șasea și aduce și unele oportunități pe plan profesional.

Leu/Ascendent în Leu

Careul dintre Marte și Soare nu îți convine, simți că toată lumea are ceva cu tine, te simți precum o marionetă, pierzi situații, proiecte. Însă, cu toată configurația astrologică a momentului, ai posibilitatea să înveți ceva nou. Nu metaforic, ci concret. Poți citi o carte, să mergi la un curs, să vezi o emisiune educativă, ceva care să te ajute. Acest lucru te va ajuta enorm. Dacă săptămâna viitoare călătorești undeva, asigură-te că ai nevoie de studiu, că mergi și la un muzeu. La finalul săptămânii, Venus se duce în Casa a cincea, așa că poți să începi să vezi și jumătatea plină a paharului. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Superluna Plină se produce pe axa financiară, așa că trebuie să ai mare grijă la acest aspect, dar și la mere otrăvite. Adică să nu îți vândă cineva o astfel de idee, să îți spună de un produs extraordinar, care nu face nimic. Nu te lăsa păcălit deloc din punct de vedere financiar. Să nu ai încredere nici în înțelegerile verbale, mai ales în cele legate de bani. Mai bine să vezi totul semnat, pe hârtie, făcut pas cu pas. La fel și în relațiile cu băncile. Nu semna nimic până nu este pe hârtie și până nu ești lămurit. Protejează-ți cât mai mult banii. 

13 octombrie: Trigon Soare-Jupiter. Cele trei zodii care trag lozul câștigător sunt Gemenii, Balanțele și Vărsătorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel