Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă horoscopul săptămânii viitoare.

Va urma o săptămână aglomerată și destul de tensionată, cel puțin din perspectiva influențelor astrale. Începem săptămâna cu un careu între Soare și Marte, un aspect activ și destul de incomod. De ce? Acest aspect ne poate aduce iritabilitate intensă.

Soarele, care simbolizează energia și latura luminoasă a personalității noastre, se află în Balanță până pe 23 octombrie. Această poziție ne îndeamnă să căutăm echilibru, diplomație și să evităm conflictele pentru a ne îmbunătăți viața. Pe de altă parte, Marte, care aduce curaj, pasiune și un strop de furie, este în tranzit prin Rac până pe 4 noiembrie. Acest tranzit ne face mai sensibili și ne pune în evidență punctele vulnerabile. Tensiunea specifică acestui careu poate duce la irascibilitate și nerăbdare, ceea ce ar putea afecta relațiile.

Pe 15 octombrie, Venus din Scorpion formează o opoziție cu Uranus din Taur, ceea ce o face o zi nefavorabilă pentru a lua decizii în relații. Venus caută stabilitate și loialitate, în timp ce Uranus aduce imprevizibilitate și schimbări neașteptate, creând un risc de instabilitate, inclusiv în plan financiar.

Pe 16 octombrie, Venus formează un trigon cu Neptun din Pești, aducând o atmosferă de visare și idealism în dragoste, influențându-ne să ne imaginăm scenarii romantice ca cele din filme.

Pe 17 octombrie, vom avea o Lună Plină în Berbec. Deși se formează aproape de axa Nodurilor Lunare, nu va fi o eclipsă, dar va avea un efect asemănător. Poți citi mai multe detalii AICI.

SuperLuna Plină se apropie! Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Iată recomandările principale pentru ultimele șase zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

Superluna Plină se petrece în Casa a șaptea. Unii se vor despărți în zilele ce urmează, alții pot începe relații ori pot cunoaște persoane noi, iar foarte mulți se vor gândi să aleagă o perioadă de singurătate. Ajungi într-un punct în care simți că nu se mai poate, mai ales dacă ceva nu îți convine în relație. Toate relațiile vor fi afectate, nu doar pe plan amoros. Poți afla știri și despre alții, nu trebuie să ți se întâmple neapărat ție. La serviciu, fii mai înțelept. Dacă apare o criză, nu te implica. Când se stinge scandalul, atunci să vii și tu cu o idee. Trebuie să îți vezi interesul și să fii cât mai oportunist pe plan profesional. O să iei și niște decizii riscante pe plan financiar.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Superluna Plină de pe 17 octombrie nu îți va prii prea mult. Este în careu cu Marte, guvernatorul tău și se petrece și pe Axa 6-12. Nu vă ies apele la serviciu, iar pentru unii, nici sănătatea nu va fi prea bună. Ai dori ca săptămâna, dacă se poate, să treacă repede de tot. Astrologul îți recomandă să eviți depășirea unor limite față de colegi. Nu avea prea multă încredere, pentru că te vei înșela. Nu lăsa de la tine, ca să nu fii trădat. Colegii sunt doar colegi și trebuie să îi tratezi ca atare. Păstrează niște limite, chiar ai nevoie de ele. Fii mai pe cont propriu. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai o săptămână bună. Superluna Plină are loc în Casa a cincea, așa că vin zile bune să te reconectezi în mod autentic cu copii, fie că sunt mai mici sau mai mari, să te bucuri de propriile pasiuni, să mergi la evenimente, la petreceri. Venus intră în semnul tău, așa că acordă atenție și garderobei, fiindcă te va face să te simți bine. Bucură-te de tine, indiferent că ești singur sau într-o relație. Gândește-te la dragoste, la carisma ta, la modul de seducție. Ai mai mult liber arbitru și mai multă flexibilitate.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ești și tu un protagonist al săptămânii, fiind semn cardinal. Această Superlună Plină de pe data de 17 s-ar putea să te necăjească, să îți aducă aminte de relația cu rudele, cu mama, cu tatăl. Este o săptămână în care vei resimți des regretul, nostalgia, resemnarea. Simți că nu te înțelege nimeni și vrei ca lucrurile să fie mai simple. Dar ceilalți nu văd ce vezi tu. Astrologul îți recomandă să te ocupi mai mult de sufletul tău, dar și de casa în care locuiești. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În primele zile ale săptămânii, pe plan profesional, va fi cam ciudat, pentru că Venus este în Casa carierei și face opoziția cu Uranus, trigonul cu Neptun și sextilul cu Pluto. Este liniștea dinaintea furtunii. Fii mai circumspect în legătură cu situațiile de la muncă și chiar mai suspicios. Superluna Plină aduce vorbe care dor fie din partea ta, fie către tine. Nu mai ai filtru și te enervezi rapid, din orice. Ai nevoie să ventilezi, dar nu astfel încât să devină un obicei și o dependență. Frustrarea poate să aducă și schimbare, așa că nu petrece tot timpul doar să te plângi. Ai grijă la înțelegerile cu colegii, dar și la călătorii. 

Pești/Ascendent în Pești

Superluna Plină se petrece în Casa a doua, în careu cu Marte din Casa a cincea. Apar facturi peste facturi, scumpiri, cheltuieli peste cheltuieli. Salariul se duce imediat și inflația te supără zi de zi. Vei căuta metode prin care să strângi bugetul personal. Este o săptămână cu multe îngrijorări, așa că recomandarea astrologului ar fi să lași deoparte frica de a nu părea mai sărac decât ești. Fii natural și nu încerca să pari altceva decât ce ești din punct de vedere financiar. Obiectivul tău nu este gura lumii în următoarea săptămână. Venus intră în Casa a zecea în a doua parte a săptămânii. Vor fi oportunități profesionale, dar trebuie să le privești cu multa aroganță. Cu cât ești mai plin de tine la locul de muncă, cu atât vei fi mai bine. 

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel