Horoscop, sâmbătă, 11 decembrie 2021

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Horoscop, sâmbătă, 11 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, sâmbătă, 11 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Sextil Mercur/Jupiter și conjuncție Venus/Pluto.

Sextilul dintre Mercur din Săgetător și Jupiter din Vărsător. Vom fi diplomați, vom gândi într-un mod obiectiv și vom lua decizii corecte. De asemenea, vom deveni foarte sociabili. Conjuncția dintre Venus și Pluto din Capricorn ne pregătește de retrogradarea lui Venus. Mulți vor lua decizii marcante pe plan relațional. Gelozia și posesivitatea vor fi greu de controlat.

Berbec

Cum Marte va schimba peste două zile semnul, este posibil să nu te simți în apele tale astăzi. Pendulezi între dorința de retragere și cea de socializare.

Taur

Conjuncția lui Venus cu Pluto îți va provoca principiile. Începi să îți pui multe întrebări și încerci să afli dacă unele acțiuni au rost.

Gemeni

Partenerul te va încuraja orice ai vrea să faci. Mai ales dacă planurile tale implică și cheltuieli serioase. Chiar ai nevoie de suportul său.

Rac

Astăzi nu vei face nicio concesie. Nu ești dispus să negociezi absolut nimic mai ales dacă vezi că și celelalte persoane sunt destul de rigide.

Citește continuarea pe DCnews.ro

Tranzite de actualitate

Mercur va sta în semnul Săgetătorului până pe 13 decembrie. 

Trebuie să ne aducem aminte că Mercur a tranzitat Scorpionului(5-24 noiembrie) și ne-a făcut pe toți suspicioși, neîncrezători, radicali, extremiști în discurs, investigatori și răutăcioși pe alocuri.

Din 24 noiembrie, am observat observa o schimbare serioasă în modul nostru de a comunica. Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr.

Tranzitul lui Mercur în Săgetător ne va provoca să devenim mai înțelepți, să purtăm adevărate dezbateri despre libertate și drepturi egale. Vom face pe lupii moraliști. Nu ne vor interesa detaliile pe care le vom considera superficiale, ci doar planurile grandioase. Vom fi mânați de o sete de cunoaștere rar întâlnită.

Și cum Mercur va fi într-un semn de foc, nu vom ține cont deloc de proverbul “Graba strică treaba“. În plus, vom fi amuzanți și vom spune multe bancuri.

Până pe 13 decembrie, Mercur are câteva lecții pentru fiecare dintre noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel