Horoscop prima jumătate a lunii IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Horoscop iunie 2024. Daniela Simulescu, redactorul-șef Astrosens.ro, ne împărtășește previziunile pentru primele două săptămâni din iunie. 

Iată ce le rezervă astrele zodiilor în perioada 1-15 iunie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele te vor mai păsui o perioadă! Marte, propriul guvernator, te vizitează până pe 9 iunie. Ce înseamnă asta? Că, dacă vrei, ai energie să te ocupi de proiecte importante și spirit de competiție. Trebuie doar să le accesezi. După, va intra în casa a doua și îți va aduce îngrijorări pe plan financiar. 

Taur/Ascendent în Taur

În primele zile ale lunii iunie nu prea te vei simți în apele tale. Dar, după 9 iunie, când Marte își începe tranzitul în semnul tău, alta va fi treaba! În casa a doua, a banilor, ai parte de un trio format din Mercur, Venus(guvernatoarea ta) și Jupiter. Astrele îți vor oferi numeroase șanse pe plan financiar. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă de pe 6 iunie este unul dintre cele mai norocoase evenimente astrologice din 2024 pentru tine. Soarele și Luna se vor afla în apropierea celorlalte trei planete din semnul tău: Venus, Mercur și Jupiter. Atitudinea este cea care va da tonul. Dacă vei fi optimist și nu te vei victimiza, vei avea doar de câștigat. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

În prima săptămână din iunie poți avea parte de neînțelegeri la locul de muncă. Mai ales cu șefii sau persoanele mai autoritare. Vei dori să îți impui punctul de vedere, dar nu va fi deloc ușor. Luna Nouă de pe 6 mai se petrece în casa a douăsprezecea, așa că poți primi vești legate de sănătatea ta sau a celor dragi. 

Leu/Ascendent în Leu

În prima săptămână din iunie, trebuie să înveți să nu judeci. Și să interacționezi cu tot felul de oameni, indiferent de nivelul lor. Socializarea îți va aduce numeroase momente de împlinire. După 9 iunie, Marte își începe tranzitul în casa a zecea, a carierei, și îți va aduce un surplus de ambiție, dar și spirit de competiție. 

Horoscop chinezesc IUNIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În luna iunie ai toate șansele să reușești! Chiar din prima săptămână! Luna Nouă de pe 6 iunie te poate ajuta să schimbi locul de muncă, să avansezi sau să alegi un nou domeniu profesional. Cu Mercur lângă Jupiter, trebuie doar să comunici mai deschis și să îndrăznești mai mult. Nu te mai gândi că nu meriți!

Balanță/Ascendent în Balanță

Până pe 9 iunie, Marte se va afla în casa relațiilor. Sunt posibile conflicte cu partenerul și pot apărea decizii pripite. Astrele vă invită să vă educați, să gândiți totul în mai multe perspective și să călătoriți. Orice drum special poate veni cu beneficii. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu vei avea nicio clipă de liniște! Stresul de la locul de muncă va fi copleșitor și s-ar putea să apară dispute cu colegii. Trebuie să ai mai mare grijă cu sănătatea. Nu ești atent la semnalele organismului. Din 9 iunie, Marte va ajunge în casa a șaptea și va crea momente mai controversate în cadrul cuplului. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Astrele te avantajează clar! Cel puțin până pe 9 iunie! Cei singuri vor avea numeroase oportunități din punct de vedere amoros. Iar cei care sunt într-o relație găsesc puterea necesară de a lua cele mai bune decizii. După 9 iunie, vin momente inconfortabile la locul de muncă. 

Calendar astrologic iunie 2024: Saturn retrograd și Lilith în Balanță

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Muncă, muncă și iar muncă! Atât în zona profesională, cât și în gospodărie! Te vei neglija serios, iar sănătatea va avea de suferit. Dacă nu se schimbă condițiile de lucru, fă tu tot posibilul să pui limite și să înveți să procesezi stresul. Vei avea tendința de a te ocupa de multe proiecte în același timp. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Creativitatea, îndrăzneală, spirit de competiție, iubire, pasiune. Acestea vor fi cuvintele cheie pentru tine! Și să nu uităm ceva: talentul tău oratoric va fi de neegalat! Chiar dacă vei mai exagera din când în când, îi vei convinge pe apropiați că ai motive serioase pentru acest comportament. 

Pești/Ascendent în Pești

În prima săptămână din iunie, nu îți ies apele așa cum te-ai fi așteptat într-o chestiune financiară. Dar, după 9 iunie, mintea îți va merge mai bine atunci când va fi vorba de eficientizarea bugetului. Cei care vor o schimbare, o îmbunătățire a locuinței vor avea parte de multe șanse. 

Horoscop numerologie iunie. Previziuni în funcție de cifra zilei de naștere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel