Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cuvintele sunt arme pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni astrale 27 iunie. Iată mesajele astrelor pentru primele șase semne ale zodiacului.

Ne apropiem cu pași repezi de retrogradarea lui Saturn în Pești, dar și de intrarea lui Lilith în semnul Balanței. Până atunci, suntem într-un sextil intre Venus și Marte. Să ne amintim că sextilul reprezintă un unghi de 60 de grade între două planete. Acum avem de-a face cu planeta iubirii și cea a pasiunii. Așadar, sunt aspecte nemaipomenite pentru a mai schimba ceva în relație, pentru a ne apropia de partener ori pentru a fi mai romantic. De asemenea, este un aspect bun și pentru a ne ocupa mai mult de plăcerile noastre. Venus este în Rac, iar Racul este un semn de siguranță, de parte emoțională. Iar Marte este în Taur, un semn de siguranță materială. Deci trebuie să le îmbinăm, ca să ne simțim bine în propria piele.

Redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile zilei pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, este în Casa a doua. Îți dai seama că ai nevoie să cheltuiești. Să faci și bani, dar și să investești în ceva. Nu poți să stai zilele acestea fără să faci ravagii în buzunare. Dar pentru că Marte este într-un aspect armonios cu Venus din Casa a patra, nu ar strica să faci anumite investiții și pentru locuință.

Taur/Ascendent în Taur

Marte este în semnul tău și Venus este în Casa a treia. Ești extrem de cuceritor prin cuvinte zilele acestea, cum nu ai crede! Cuvintele îți sunt adevărate arme ca să obții tot ceea ce îți dorești, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Aspectul de zilele acestea dintre Marte și Venus te face mult mai conștient de faptul că de fiecare dată când pierzi ceva, de fapt ți se deschide o altă fereastră. Din când în când, trebuie să vezi și jumătatea plină a paharului. 

Chiron direct în Berbec, până pe 26 iulie. Lecții importante mai ales pentru patru zodii

Rac/Ascendent în Rac

Aspectul dintre Venus din semnul tău și Marte din Casa a unsprezecea este nemaipomenit. Primești mult sprijin din partea prietenilor, tu te simți bine în propria piele. Astrologul îți recomandă ca în această perioadă să schimbi și ceva prin garderobă sau la înfățișare.

Leu/Ascendent în Leu

Venus este în Casa a douăsprezecea, așa că unii dintre voi s-ar putea să fiți plini de regrete și de fantome ale trecutului. Iar alții vor da dovadă de multă toleranță și se pot împăca cu oamenii pe care până acum poate nu i-au suportat. Cu Marte în Casa a zecea, ai curajul de a spune lucrurilor pe nume, să ieși în evidență și să lupți pentru proiectele tale pe plan profesional.

2024, Anul Dragonului de Lemn. Creștere personală și alegeri făcute din inimă

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn își va începe retrogradarea în Casa a șaptea, așa că mulți dintre voi veți simți încă de pe acum că este ceva ce nu funcționează în cadrul relațiilor. Fie în cele personale, de cuplu, fie în cele profesionale. Parca totul se blochează, iar asta vă frustrează.

Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel