Horoscop pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Punct critic pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ce mesaje au astrele pentru ultimii nativi ai zodiacului?

Ne apropiem rapid de retrogradarea lui Saturn în Pești, precum și de intrarea lui Lilith în Balanță. În acest timp, suntem sub influența unui sextil între Venus și Marte. Sextilul este un unghi de 60 de grade între două planete. În acest caz, vorbim despre planeta iubirii și cea a pasiunii. Prin urmare, sunt aspecte excelente pentru a aduce schimbări în relație, pentru a ne apropia de partener sau pentru a fi mai romantici. De asemenea, este un moment prielnic pentru a ne concentra pe plăcerile noastre personale. Venus este în Rac, un semn asociat cu siguranța emoțională, iar Marte este în Taur, un semn ce simbolizează siguranța materială. Prin îmbinarea acestor influențe, putem atinge o stare de bine și confort în propria piele.

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cuvintele sunt arme pentru o zodie

Daniela Simulescu, redactorul șef de la Astrosens.ro, ne spune previziunile zilei pentru următorii șase nativi.

Balanță/Ascendent în Balanță

Tu trebuie să te ai bine atât cu colegii, cât și cu șefii. În momentul în care se întâmplă asta, totul va decurge așa cum vă imaginați la locul de muncă. Dar bineînțeles, este nevoie de un pic de muncă. Dar și de diplomație, la care tu ești foarte bun.

Pluto retrograd pentru Balanță/Ascendent în Balanță: "Din amator, devii profesionist!"

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Dacă vrei ca această perioadă să îți meargă bine, este indicat să îți faci planuri alături de partener. Discută cu el, spune-i să călătoriți, schimbați ceva împreună la casă. Ideea de a face totul împreună este cea care trebuie să te urmărească în această perioadă. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Gestionarea resurselor este necesară. Și nu facem referire doar la bani, ci și la timp, chef, energie. Tot ce dai din tine trebuie să fie foarte bine gândit și calculat. Ai face bine să fii mai critic în zilele ce urmează.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Sextilul dintre Venus și Marte are loc pe Casa 5-7. Este vorba de nevoia de a te implica mai mult și în viața personală. Iar aceasta nu are cum să se îmbunătățească dacă tu doar lucrezi sau dacă crezi că lucrurile se întâmplă de la sine. Poate că este nevoie și de un gest romantic, de o declarație, de o îmbrățișare, de un pic de afecțiune în plus.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Aspectul de azi nu este neapărat pe placul tău, pentru că el presupune munca aceea pe care o faci fără să vezi recunoaștere, validare. Dar ea va veni la un moment dat, cu siguranță. De asemenea, nu da iama în bugetul personal.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn își va începe curând retrogradarea în semnul vostru. Unii dintre voi veți ajunge într-o limită, într-un punct critic și veți avea tendința de a lua decizii bruște și radicale. Recomandarea astrelor este să mai stați și să mai așteptați.

Saturn retrograd se apropie! Iată aspecte esențiale despre acest tranzit, pe care merită să le reții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel