Horoscop octombrie pentru Rac, Leu și Fecioară. Ce îi așteaptă, potrivit unui astrolog internațional?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
freepik.com

Un cunoscut astrolog internațional ne vorbește despre horoscopul lunii octombrie. Ce mesaje au astrele pentru aceste trei semne ale zodiacului?

Astrologul internațional Veerle Debruyne vorbește despre principalele evenimente astrologice din luna octombrie, evidențiind trei aspecte esențiale. În primul rând, eclipsa de Soare de pe 2 octombrie este un moment important. De asemenea, Jupiter va intra în mișcare retrogradă în aceeași lună, iar Venus va forma un trigon cu Marte – un aspect deosebit de semnificativ, mai ales în contextul eclipselor.

Ce influențe aduce luna următoare pentru aceste semne zodiacale?

Rac/Ascendent în Rac

Eclipsa din octombrie se va petrece în Casa a patra, așa că poate aduce ceva dificultăți pentru tine. De ce? Pentru că ești un semn cardinal, deci te vizează în mod special. Mai ales cei care au planete în primele zece grade ale Racului vor avea ceva de furcă. Casa a patra discută despre familia ta, despre casă, părinți, dar în special despre emoțiile tale, despre acea senzație de acasă interior, după cum ne spunea astrologul Daniela Simulescu. Pot fi sfârșituri și noi începuturi în această zonă. Poți lua în calcul vânzarea unei case ori un membru al familiei trece prin schimbări importante în viața să. Iar acest lucru va avea și un impact asupra ta. Pentru că este o casă ce discută despre emoțiile tale, le vei resimți din plin luna viitoare. Dacă le-ai îngropat în interiorul tău, acum ai șansa de a le procesa mai în detaliu. Venus este în Casa a cincea și face un trigon cu Marte din semnul tău. Poate fi un aspect care îți aduce câteva îngrijorări, însă îți oferă și ocazia de a vorbi mai deschis despre ceea ce simți. Dacă ești singur, există oportunitatea de a întâlni o nouă dragoste. În schimb, dacă ești într-o relație, ai multe șanse de a reînvia pasiunea dintre tine și partener. Vei reuși să iei mai mult inițiativă pe plan amoros. Jupiter în Casa a douăsprezecea te ajută să găsești mai mult sens în viața ta dar te îndeamnă și la retragere și la mai multă relaxare. 

Leu/Ascendent în Leu

Eclipsa se va petrece în Casa a treia, care se ocupă cu gândurile tale de zi cu zi. Cu ceea ce comunici și transmiți. Va fi un sfârșit al unui ciclu ori te răzgândești în privința modului în care comunici și cauți o variantă nouă. Este un lucru bun, fiindcă poți pune punct unei situații toxice, care te deranja. Pot exista și schimbări în relațiile cu vecinii, cu rudele. Poate că un vecin se va muta în luna octombrie și tu chiar te bucuri pentru asta. Despre această energie va fi vorba! Poți să termini și anumite studii pe care le-ai început acum ceva vreme. Trigonul dintre Venus și Marte îți poate aduce schimbări legate de casă, de imobiliare. Venus din Casa a patra și Marte din Casa a douăsprezecea te îndeamnă să te relaxezi, să meditezi, să mai petreci timp și acasă. Să fii mai spiritual. Unii nativi pot călători peste mări și țări, dar nu se vor stresa în legătură cu asta, pentru că Venus le aduce, întâi de toate, stabilitate. Cu Jupiter retrograd în Casa a unsprezecea, pot exista schimbări în grupul de prieteni sau în anturaj. Acest tranzit te va face să te gândești daca mai merită să păstrezi anumite prietenii. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Această eclipsă se va petrece în Casa a doua. Vorbește despre curățare și organizare, iar vouă vă place acest subiect! Scapă de tot ceea ce nu îți mai servește, vinde, donează, aruncă, dar fă o schimbare. Poate fi vorba despre orice, o carte, o piesă de mobilier, un accesoriu. Important este să faci loc pentru alte obiecte noi, să reîmprospătezi. O să îți facă foarte bine această schimbare, pentru că este vorba despre o nouă variantă a ta. Referitor la bani, pot fi schimbări și noi începuturi. Poate că nu vei mai primi bani doar din salariu, ci și din alte surse. Datorită trigonului dintre Venus și Marte, o să devii mult mai sociabil în luna octombrie. Venus este în Casa a treia, iar Marte în Casa a unsprezecea. Te poți bucura de multe activități în compania prietenilor. Alți nativi își vor regândi locul în societate. 

Previziuni astrale luna OCTOMBRIE pentru Berbec, Taur și Gemeni. Ce le pregătesc astrele? 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel