Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Rac, Leu și Fecioară. „Trebuie să-i împaci pe toți, dar pe tine nu te împacă nimeni!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Cum va fi luna următoare pentru acești nativi din zodiac? Astrologul Daniela Simulescu le aduce informații utile.

Primele trei săptămâni ale lunii octombrie vor fi marcate de sezonul eclipselor. Pe 2 octombrie avem Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță, iar pe 17 octombrie avem Eclipsa de Lună/Luna Plină din Berbec. Evenimentele din jurul acestor aspecte sunt considerate predestinate. Chiar dacă pe moment, nu ne vom da seama de sensul lor, cu timpul vom avea revelațiile necesare. Și cum vom asista la ultimele eclipse de pe axa Berbec-Balanță, este clar că mulți vor primi lecții de la univers pe plan relațional. Și mai țineți cont de ceva: Marte va crea tensiuni ambelor eclipse, deci ne vom confrunta ori cu o furie copleșitoare, ori cu o frică de nedescris.

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

Horoscop Rac/Ascendent în Rac OCTOMBRIE 2024

O să aveți o lună interesantă! Axa 4-10 este vizată, vor fi numeroase tranzite, eclipse. Este luna aceea în care trebuie să îi împaci pe toți, acasă, dar și la serviciu, dar pe tine nu te împacă nimeni, din păcate. Cum și Jupiter va retrograda în Casa a douăsprezecea, te vei simți neajutorat, al nimănui de multe ori. O să pară că viața te ia la mișto, că nu te iubește și vei intra într-o pasă în care te gândești "Fie ce-o fi!” Nu mai lupți pentru tine, deși ar trebui să o faci. Să nu uităm că Marte este în semnul tău. Și din această cauză, ori ești foarte agresiv, foarte luptător, ori o să fii foarte laș. Trebuie să ai grijă, ca să fii luptător când trebuie și laș când trebuie. Pentru că este posibil să le cam încurci.

În momentul în care la serviciu ar trebui să fii mai sigur pe tine, atunci te axezi pe expresia: "Lasă că merge și așa". Sau în familie, când se comite o nedreptate, în loc să zici sus și tare că ceva nu este corect sau trebuie schimbat, fix atunci te gândești să taci. Dar te apucă cearta cu toată lumea fix când nu trebuie. Și când este coadă la un magazin.

Trebuie să ai grijă în luna octombrie în ce segment îți folosești resursele, forța și energia. Trebuie să îți alegi foarte bine luptele în care te implici. 

Horoscop Leu/Ascendent în Leu OCTOMBRIE 2024

Luna octombrie aduce pentru tine două eclipse. Prima, cea de pe 2 octombrie, este chiar una de Soare, care este și guvernatorul tău, deci te interesează foarte mult. Eclipsele se petrec pe Axa 3-9, iar când ne gândim la această axă, avem în vedere următoarea situație: călătoriile, mutatul din țară sau în țară, relațiile cu frații și surorile, comunicarea, drumurile, actele, documentele, studiile, facultatea. Din aceste puncte de vedere, urmează schimbări. Doar că pe 2 octombrie, Eclipsa de Soare o are pe Lilith parteneră. Și Lilith are darul acesta de a șoca. Așa că, încă de la începutul lunii, s-ar putea să iei niște decizii la care nu te-ai fi gândit, iar acestea să nu le convină celor din jur.

Dar nu este important că nu le convine altora, trebuie să te simți tu bine cu alegerile făcute. De asemenea, Pluto își va încheia retrogradarea în Casa a șasea și încheie socotelile pe care ai tot încercat să le rezolvi din 2008 încoace. Sau ajungi într-un punct în care faci pace cu anumite probleme de sănătate sau cu o anumită condiție pe care o ai: lipsă de imunitate sau o problemă cronică. În aceste privințe vei fi mai liniștit și decizi ca de acum încolo să tratezi altfel viața. Pluto te învață că ai limite și o face exact când eclipsele se află pe Axa 3-9, așa că vei gândi diferit și vei comunica altfel de-acum încolo. 

Horoscop Fecioară/Ascendent în Fecioară OCTOMBRIE 2024

Eclipsele se petrec la voi pe axa 2-8. Ce înseamnă asta? Că zona financiară este luată cu asalt. Vorbim atât de resursele voastre, cât și de resursele celorlalți. Sau de negocieri. Trebuie să aveți ochii bine deschiși, urechile ciulite. Nu credeți pe nimeni și pe nimic, mai ales dacă ești într-un partaj, daca lupți pentru o moștenire, ori dacă trebuie să negociezi cu partenerul o achiziție sau o investiție. Toate aceste negocieri nu se vor întâmpla de pe azi pe mâine, ci vor fi cu greutăți, cu întârzieri, cu blocaje sau cu momente în care vei avea impresia că îți pierzi mințile.

Ce vă mai recomandă astrologul? Ai mare grijă ca la începutul lunii, de exemplu, dacă iei salariul, pune deoparte tot ce ai nevoie pentru credite, facturi, alte cheltuieli. Pentru că în octombrie, nu o să fie nimic simplu. Tot timpul vei fi surprins. Este posibil că unii nativi Fecioară să beneficieze de venituri în plus, dar și de cheltuieli. Veniturile în plus pot fi direct proporționale cu cheltuielile. 

De asemenea, Jupiter își va începe retrogradarea în Casa a zecea. Așa că mulți pot relua decizii pe plan profesional. Ascultă-ți acea voce interioară care îți spune că poți mai mult. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?