Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Avem previziunile lunii următoare pentru ultimele trei semne din zodiac! Ce le așteaptă, potrivit astrologului DC News, Daniela Simulescu?

Jupiter își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor și ne va obliga să ne dăm seama în ce domeniu am exagerat de pe 26 mai și până acum. Cu siguranță că va trebui să facem ajustări. Pe urmă, cele două eclipse din octombrie deschid noi canale de comunicare între noi și ceilalți. Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță de pe 2 octombrie are parte și de o conjuncție Mercur-Lilith. Deci vom îndrăzni să spunem ce nu ne convine fără a ne mai fi frică de faptul că vom fi abandonați. Iar Eclipsa de Lună/Luna Plină din Berbec de pe 17 octombrie creează un culoar spre un nou drum, o altă viață, mai multă independență.

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. „O să-ți dai seama că nu ești Dumnezeu!”

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn OCTOMBRIE 2024

În primul rând, trebuie să ne aducem aminte de faptul că Pluto își va opri retrogradarea în semnul tău. Se pregătește să iasă de tot de aici, pentru că pe 19 noiembrie, va intra în semnul Vărsătorului. Pluto a fost în semnul tău din 2008 încoace. Mulți au trecut prin schimbări, dar cei care au marcaj de Capricorn în ultimele grade, abia acum vor trece prin tot felul de lupte de putere, prin tot felul de revelații și abia acum vor accepta crudul adevăr. Ce știm? Că Pluto are acest dar de a întinde limita, de a te forța, să îți arate până unde se poate duce ființa umană. Indiferent dacă vorbim pe plan personal, pe plan profesional sau relațional. Dar Pluto mai are și darul să îți arate că ai o putere interioară pe care o poți folosi doar în momentele de criză. Pentru că până atunci, nu te considerai în stare de unele lucruri: să pleci din țară, să schimbi domeniul, să ieși dintr-o relație toxică, să iei decizii la care altădată nici nu te-ai fi gândit.

Pluto te împinge de la spate din acest punct de vedere. Și cumva, el apreciază foarte mult autenticitatea. Trebuie să te accepți așa cum ești, cu toate defectele tale. Lui Pluto nu îi plac filtrele sau efectele, ci dorește să vadă adevărul brut, primitiv. Așa că s-ar putea să te confrunți în octombrie cu niște situații în care te vei lovi de realitatea de care fugi. Și pentru că eclipsele se petrec pe Axa 4-10, s-ar putea să ai revelații și la locul de muncă, să fie momente în care să îți dai seama că nu mai poți și că trebuie să se schimbe ceva. Dar și în relații pot apărea aceste situații ori în relația pe care o ai cu familia. Dacă ai tot tras de relația cu mama, cu fratele, cu o rudă, acum nu mai poți. Pentru sănătatea ta mintală și pentru viitorul tău, trebuie să rupi aceste legături, dacă ele nu îți mai fac bine. 

PATRU zodii sunt sprijinite de Univers în sezonul Balanței. Vine o perioadă prodigioasă către ele!

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător OCTOMBRIE 2024

La tine, eclipsele se petrec pe Axa 3-9. Și vin cu diferite decizii. Poate că ai așteptat prea mult timp să se întâmple ceva și nu s-a întâmplat, așa că decizi să faci ceva în acest sens. Sau apar și decizii de a te întoarce în țară sau de a pleca din țară. Te gândești să te muți, să te apuci să studiezi, să devii mai competitiv, să câștigi într-un anumit domeniu. Dar deciziile acestea vor fi luate în funcție de comunicarea ta cu oamenii. De exemplu, poți fi expus unor evenimente, unor ședințe, unor negocieri sau discuții și de acolo îți vei da seama de drumul pe care îl vei avea de parcurs, atât la propriu, cât și la figurat.

Când vorbim despre eclipsele de pe această axă, avem în vedere noi căi sau direcții. Și pentru că eclipsa de pe data de 2 octombrie o are și pe Lilith implicată, s-ar putea să alegi o cale nebătătorită și să îi șochezi un pic pe oamenii din jurul tău. Marte rămâne în Casa a șasea, așa că vor fi dispute cu colegii, dar nu încerca să le rezolvi tot tu. Lasă timpul să își facă treaba. Acest tranzit mai frânează să faci anumite cheltuieli sau investiții. Nu cumpăra nimic doar pentru că este frumos, cu alte cuvinte sau doar pentru că altcineva ți-a lăudat produsul respectiv. Fă doar acele achiziții practice, de care ai nevoie. 

Pe 7 decembrie, Marte își începe retrogradarea. Ne descoperim curajul interior și pornim la luptă!

Horoscop Pești/Ascendent în Pești OCTOMBRIE 2024

Eclipsele vor avea loc pe Axa 2-8. În primul rând, banii partenerului vor fi afectați. Fie i se scade salariul, fie pierde o anumită sumă de bani, o sursă de venit sau câștigă o altă sursă de venit. Planurile tale în zona financiară se pot schimba ori vor avea de suferit. De asemenea, Jupiter, guvernatorul tău, își începe retrogradarea în Casa a patra, deci chestiunile imobiliare și gospodărești vor fi primele afectate. S-ar putea să realizezi că ai fost cam naiv legat de anumite situații de pe plan familial. Retrogradarea lui Jupiter îți va da multe planuri peste cap.

Cert este că dacă vrei să găsești o locuință, deși ai căutat de mult timp, acum este momentul. Doar că acest tranzit are darul de a te face să cauți scurtăturile, de a nu face lucrurile așa cum trebuie. Însă ai grijă, pentru că o scurtătură te poate costa enorm. Mai bine ai răbdare și pierzi mai mult timp decât să te păcălești singur.  

Nu uita că Saturn este retrograd în semnul tău, așa că sănătatea este foarte importantă. Nu mai amâna anumite vizite la doctor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?